Autor Wątek: podwodna jaskinia  (Przeczytany 7640 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matti12xd

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
podwodna jaskinia
« dnia: 30 Styczeń 2008, 12:51:54 »
Witam. Jeżeli był taki temat to przepraszam, ale nie znalazłem, otóż na stronie  http://gothic.gram.pl/galeria/albums/userp...1/Jarkendar.jpg pod numerem 37 jest podwodna jaskinia. Chodzi mi o to, że na tej mapie nie ma zaznaczonej tej jaskini albo ja jestem ślepy. Czy możecie zaznaczyć na tej mapce gdzie jest ta jaskinia? Albo opisać gdzie ona jest. Z góry dziękuję z przyszłe odpowiedzi (o ile będą   ) i jeszcze raz przepraszam jeżeli powtórzyłem temat.    

jeszcze raz piszę adres:     http://gothic.gram.pl/galeria/albums/userp...1/Jarkendar.jpg  

Aha, jeśli napisałem ten temat na złym forum to go zamknijcie albo skasujcie.
Lub odpowiedzcie.

Offline metez

• Kret
  • *
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Styczeń 2008, 13:36:40 »
Może chodzi oto, ale nie jestem pewny bo dawno nie grałem w Noc Kruka, jednak wydaje mi się, że jaskinia znajduje się tam gdzie Malcolm i Owen. Jest tam takie wejście w ściance skalnej i jak pójdziesz dalej spadniesz na dół.  

Forum Tawerny Gothic

podwodna jaskinia
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Styczeń 2008, 13:36:40 »

Offline jureus

• Kopacz
  • **
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Styczeń 2008, 13:57:51 »
chodzo zanianie dla piratów aby zobaczyc co u drwali i dostaniej zadanie odnaleziania drugiego drwala ktory jest w podwodnej jaskini

Offline Zigur

• Kopacz
  • **
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Styczeń 2008, 18:10:45 »
Na mapie nie ma zaznaczonych numerów 35-37

Offline teken_f

• Kopacz
  • **
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Styczeń 2008, 13:50:53 »
masz

wydaje mi się ze o ta jaskinie ci chodzi, bo innej chyba nie ma :P trzeba tam wskoczyc przez jaskinie obok drwali albo poprostu plynac w dol :)

http://img442.imageshack.us/img442/411/jarkendarpa4.jpg

Offline KAT

• Kret
  • *
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Luty 2008, 17:34:12 »
Pierwsze słysze podwodna jaskinia.

Offline ÂŁowca dusz

• Kret
  • *
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Luty 2008, 17:40:48 »
Ja tam nie byłem

Offline Vassili

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Luty 2008, 09:43:45 »
gdy idziesz z aligatorem i jest tam ten drwal, to wskakujesz na półkę skalna i idziesz dalej. Zeskakujesz w dół. Tam jest ta jaskinia. Jest tam chyba topielec. Gdy pójdziesz dalej wypłyniesz z niej. AAA i przy wyjśćiu z niej popatrz w prost i zauważysz kolejną jaskinie.

Offline ALINOE

• Kret
  • *
podwodna jaskinia
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Luty 2008, 19:15:21 »
wykonując zadanie które zleca Henry przed dostaniem się do obozowiska piratów znajdziesz swoją jaskinie... jest tam gdzie na początku, podczas gdy Jack Aligator prowadził cie do piratow spotkales na drodze malkolma lub owena, ale chyba tego pierwszego..... zaraz przy glownej drodze z kanionu do magów...
jest tam sporych rozmiarow jaskinia do ktorej musisz wejsc i idac w glab natkniesz się na dzióre w podlodze do ktorej musisz wskoczyc za co dostaniesz +100 exp. ...wpadniesz do malego jeziorka gdzie musisz zanurkowac i po wyplynieci na powierzchnie znajdziesz cialo pirata i zerujace dwa topielce + jako takie skaby (glownie siarka i grzyby), żeby się wydostac musisz wejsc do wody po drugiej stronie wysepki podwodnej jaskini....naprzeciw tej z ktorej przyszedles i zanorkowac szukajac przeplywu.....
wyplyniesz z jeziora w glebokiej kotlinie...tam gdzie polowales z Jackiem Aligatorem... po drodze możesz przeszukac jaskinie zaraz przy brzegu gdzie znajdziesz ciala piratow Angusa i Hanka(?) przy ktorym jest pierscien dla morgana,,,,po powrocie możesz tez zawiadomic pirata Bila

Pozdrawiam,

Forum Tawerny Gothic

podwodna jaskinia
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Luty 2008, 19:15:21 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything