Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
problemi khorinis
Uchiha Sasuke:
zmusic obywateli miasta do przenoszenia się na farmy?
juz predzej obywatele przylaczom się do najemnikow i bandytow niz zaczna pracowac na farmach
Uchiha Sasuke:
cytuje- zmusic obywateli miasta do przenoszenia się na farmy?
juz predzej obywatele przylaczom się do najemnikow i bandytow niz zaczna pracowac na farmach
mam pytane nie zwiazane z tematem jak wstawic obrazek pod nick czyl od nazwe uzytkownika
sory za dwa posty komp mi sobie zawiesil i tak jakos wyszlo prosze moderatorow nie dawac mi ostrzezenia za to
Airyx:
-Hagen nie mógł sobie pozwolić na otwarta wojnę z najemnikami bo potrzebował ludzi do misji w GD, to raz;
-Paladyni mają gdzieś problemy Khorinis, bo po wykonaniu zadania i tak mieli wracać na kontynent, to dwa;
-Straż i tak wystarczająco nękała farmerów, wtedy to musieliby już tylko ich pozabijać, żeby było jeszcze brutalniej, to trzy;
-Mieszkańcy miasta nie daliby się nigdyzmusić do pracy w polu, prędzej by się zbuntowali i byłby kolejny problem, to cztery;
W efekcie, gdyby paladyni chcieli podjąć jakieś ostrzejsze i bardziej stanowcze działania, namnożyłoby się jeszcze więcej problemów, a sytuację tę mogliby wykorzystać i najemnicy i bandyci.
Dementor:
Zauważcie, że gdyby Hagen zabiłby najemników, to kto broniłby farmerów na ziemiach Onara-3 wilki i farmer ginie. Ponadto nie widzi mi się walka na otwartej przestrzeni-paladyni zostaliby zdziesiątkowani przez łuki i kusze najemników, ich magia nic by nie pomogła, jest ich za mało, aby walczyć i nie ponieść strat-no i kwestia GD-kto by tam został jak najemnicy wycięliby wszystkich paladynów-zdechliby z głodu bez dostaw, informacji itp. Nie ma takiej możliwości, bo ktos MUSI pracować na polu.
Ainur:
Paladyni mają inne problemy,nie mogli ryzykować w walce z najemnikami z resztą nie wiedzieli ilu ich tam jest a farmerzy kompletnie nienawidzą straży a paladyni mają gdzieś obywateli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej