Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kupić czy nie ?

<< < (2/3) > >>

teken_f:
ja mysle ze się wogole nie bedzie scinac na max detalkach z takim prockiem, karta i tyle RAMu :O

Luke93:

--- Cytat: teken_f ---ja mysle ze się wogole nie bedzie scinac na max detalkach z takim prockiem, karta i tyle RAMu :O
--- Koniec cytatu ---

To zle myślisz

Jeśli masz takiego kompa to kupuj gothica jest bardzo zabugowany ale przecież wyszło do niego dużo patchy ( obecnie najnowszy patch jest oznaczony numerkiem 1.52) silnik gothica jest naprawdę zbugowany nawet na twoim kompie będzie się ciąć ale tylko małe przycięcia.

kuba100:
ZDECYDOWANIE KUPUJ GOTHICA. Na twoim sprzęcie to będzie chodzić jak marzenie, o ścinaniu to chyba nie ma mowy ewentualnie mikro ścięcia. Chłopie ja kupiłem Gothica 3 a mam taki sprzęt: Procesor Athlon 1.6 Ghz, Karta garficzna nie pamiętam, ale jakaś dość dobra, 756 Ram. Gram na średnich detalach, czasami to ścinanie to mnie już naprawde dobija, ale trudno. I tak u mnie wygrywa to piękno krajobrazu i fabuła. ( a na krajobraz to czasami naprawdę długo sobie mogę popatrzeć jak mam dłuższe scięcia, he he) No więc kupuj. A jeśli chodzi o bugi no to są mniejsze czasami większe, ale nie wpływające na główny wątek gry więc spoko. No zawsze są jeszcze Patche, nie?

Vassili:
ja grałem w gothica na karcie radeon 9550 i 1024 ramu i chodził dobrze. Na minimalnych detalach ale płynnie, tylko czasami gdy zjechałem z wielkiej góry to przycinało. Grałem na poczatku na piracie ale później kupiłem oryginał bo często nie wiedziałem co zrobić. Teraz mam poradnik i jestem w nim tak obeznany że szok. Bugi są małe i nie są często. Czasami są denerwujące ale jak się ma zapasowe savy to czesto później nie wyskakuja ;] Polecam i kup ;]

Tensho:
Na bank ci pójdzie. Ale jeśli nie jesteś pewien i nie chcesz ryzykować ściągnij sobie demo i srawdź.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej