Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Testy i Doświadczenia graczy.
Morgoth145:
Ja gram w Gothic'a 2 już nie pierwszy raz i dopiero teraz odkryłem, że czar paladynów pt. "Wygnanie Zła"(czy "Szkodzenie Złu" itp.) potrafi zrobić Orka dobrym i łagodnym jak baranek. Poprostu gdy zobaczysz orka (najlepiej Elite, bo wojownik po jednym strzale ginie ) strzel tym w niego, poczekaj aż go trafi podejdź i go zabij, a on będzie stał jak wryty i spokojnym wzrokiem z małym uśmiechem i poczuciem ulgi obserwował jak go zabijasz (uwaga, do dłuższym czasie ork się opamięta).
Vessen:
Ja jak mi się nudziło to wybiłem (chyba) cały Nordmar, zostawiłem tylko tych niezniszczalnych. Następnie pozbierałem wszystko co w sobie mieli i wszystko co było w skrzyniach i innych takich. Wyobrarzacie sobie ile zmarnowałem czasu i jak miałem zapełniony plecak.
rafalpat:
Dobrze, że plecaki w gothicu mogą dźwigać ile wlezie Jak mi się bedzie chcialo to wybije wszystkich zniszczalnych
Dennis Guilder:
W jedynce można sobie było łatwo grę ułatwić przyzywając np dwa demony. Demony w dwójce są jeszcze potężniejsze (demon ma szanse w walce ze smokiem), ale nie próbujcie przyzywać dwóch na raz, bo zaczną walczyć między sobą. To samo z golemami.
Randall:
Ja żeby mieć więcej exp przed 5 rozdiałem zabiłem wszystkich w Khorinis w Klarztorze w na farmie onara po prostu wszystkich w grze tak samo w górniczej dolinie nie zabiłem tylko tych którzy ze mną płyneli no i tych co są niesmiertelni
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej