Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Testy i Doświadczenia graczy.

(1/3) > >>

rafalpat:
W tym temacie proszę o zamieszczanie swoich testów i doświadczeń. Chodzi o to by dawać takie rzeczy jakich normalnie w grze nie robimy.

Ja osobiście w 5 rozdziale wszedłem do klasztoru jako paladyn i zacząłem zabijać wszystkich których się dało. I wyszło z tego, że da się zabić WSZYSTKICH poza 5 osobami:
-Jargen-niezniszczalny
-Parlna-niezniszczalny
-Talaman-niezniszczalny
-Milten-niezniszczalny
-Pyrokar-niezniszczalny
Resztę da się zabić.

Zdziwienia:
-Dwóch z najwyższej rady kolo Pyrokara da się zabić.
-Parlan zażądał po tym wszystkim tylko 150 sztuk zł.

Proszę opinie i o wasze testy

korpysz 9:
ja kiedyś wszystkich w mieście wybiłem i dowiedziałem się że paru gości jest nie śmiertelnych np. strażnicy okrętu, andre, hagen , farim to rybak i paru palladynów ,mag vartas

MsrLysy:
w Gothic 1 , gdy jesteś juz na etapie poszukiwan kamieni ogniskujacych jeden z magow saturasa po pobiciu ma w eq lacznie z 3-4k miksturek;]

krassus:
Jeśli kogoś pobijesz a on zagrozi Ci że Lord Hagen o wszystkim się dowie to wystarczy go zaatakować raz jeszcze i zabić. Już się nikomu nie poskarży. Aha... trzeba pamiętać żeby nikt nas nie widział bo zapłacimy za morderstwo!

Baś-ka:
Moje najlepsze doświadczenie z Gothica było jak wróciłem ze ÂŚwiątyni ÂŚniącego ze 20 zwojami z przywołaniem szkieletów no i wzywam swoją armię i na Nowy Obóz atak super to wyglądało jak 48 szkieletów walczyło z najemnikami ( bo szkodnicy zwiewali), bitwa super magowie z góry piorunami ognistymi strzelali a najemnicy walczyli na dole :) świetny widok. Jednak Milten był nieśmiertelny no i musiałem w niego wejśc i mu ustawienia zmienić. NO a w G2NK najazd na khorinis to już nawyk .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej