Strefa pomocy > Gothic
Broń jednoręczna
Bezimienna_:
zjeżdżasz na sam dół "Problemów" i masz "add topic" czy jakoś tak. nawet na górze to masz, taką zakładkę. klikasz i masz xD prosze:P
franki:
dzięki,Bezimienna
Baś-ka:
Cięzko jest dostać dobry miecz jednoręczny i sprawdza się on tylko na początku gry. Radziłbym Ci wyszkolić się w walce bronią dwuręczną bo z jednoręczną długo nie pociągniesz w świątyni śniącego. Wiem co mówie bo dosłownie 5 min temu skończyłem gothica.
Dennis Guilder:
--- Cytat: Pienik ---Taa tylko zanim ty zrobisz zamach bronia 2 reczna to ja zrobie 3 jednoreczna i teź zależy jaką masz broni .. (...)
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie. Ja akurat świetnym graczem nie jestem, ale spotkałbyś kogoś, kto ma mistrza dwuręcznej, i wówczas wystarczy po ciosie na chwilkę ctrl puścić, i można bardzo szybko drugi cios wyprowadzić. Wówczas broń jednoręczne się chowa, a jej posiadacz leży i kwiczy. :)
KAT:
Ja w pierwszym rozdziale miałem już topór laresa i wystarczał do 3 rozdziału, a potem miałem miecz blizny w 4 rozdziale. Potem inwestowałem już w broń dwuręczną, bo jak mi się wydaje uriziel jest dwuręczny (ja tylko taki miałem)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej