Strefa pomocy > Gothic
Broń jednoręczna
Bezimienna_:
Ostatnio przyuważyłam, że pod względem obrażeń, broń jednoręczna w ogóle nie dorównuje broni dwuręcznej. Bynajmniej ta, którą widziałam. na razie najlepszą jest Wrzask Berkserkera (66 obr.), ale niektóre b. dwuręczne mają po 100 obr. a ja dwuręcznej nie lubię i nie wyszkoliłam Bezima w jej używaniu. wie może ktoś, gdzie mogę znaleźć/kupić jakąś lepszą b. jednoręczną?
dzięki i pozdro ;)
Bandito:
Z tego co pamiętam to najlepszym mieczem jednoręcznym w gothic I jest miecz Blizny. Blizna to gość w zbroi magnata, najczęściej przebywa w głównej sali zamku w starym obozie. Miecz zdobędziesz pokonując Bliznę.
stefan666:
Taa tylko zanim ty zrobisz zamach bronia 2 reczna to ja zrobie 3 jednoreczna i teź zależy jaką masz broni .. Ale masz racje bo akurat Gothic 1 broni jednoreczna zadko kiedy się sprawdza w trudnych sytacjach np Troll lub Ozywieniec typu ork szaman w światyni sniacego
Bezimienna_:
hehehe może spróbuję się dostać do SO jakoś, wyjść będzie trudniej :D dzieki ;)
ach, myślicie, że zabicie (prawie) wszystkich w SO nie bedzie miało pozniejszych konsekwencji? xD (jestem na etapie, kiedy SO jest pozamykany)
franki:
--- Cytat: Bezimienna_ ---hehehe może spróbuję się dostać do SO jakoś, wyjść będzie trudniej :D dzieki ;)
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam,że nie na temat,ale zarejestrowałem się właśnie pierwszy raz w życiu na jakimś forum i-głupio przyznać się-nie mam pojęcia,jak poruszyć problem,który mnie nurtuje.Gdzie zacząć nowy temat?na razie wiem tylko,jak odpowiedzieć komuś innemu.Nie śmiejcie się,tylko pomóżcie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej