Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Najwyższy level
MrCzarnymen:
--- Cytat: Morgoth145 ---Zdobycie 132 LEVELA jest nie możliwe. Ja jestem w 6 rozdziale, dostałem misje żeby zabić Pradawnych (bo pracuje dla Urizjela ) i mam 60. Poprostu zadań ci nie starczy, a ja już prawie wszystkie zrobiłem i wybiłem wszystkie bestie!!
--- Koniec cytatu ---
Możliwe bo potwory się odradzają:P Ale bardzo, bardzo, bardzo pracochłonne.
Mr.Snaki:
Ja 102 bezz kodów z kodami to ze 9999999999999999999999999999999999999(lol)
Jedrys:
Ja mam 96 :D i Jestem prawodawnym bez kodów i gram 9 miesięcy co chwile
JarlFenrir:
Mam pytanie: na czym polega ten losowy respawm potworów? Miałem problem, bo wytłukłem wszystkie wilki w grze, a potem dostałem zadanie, by zebrać 20 skór :/ musiałem problem rozwiązać kodami.
Robben:
--- Cytat: JarlFenrir w 27 Maj 2008, 23:25:30 ---Mam pytanie: na czym polega ten losowy respawm potworów? Miałem problem, bo wytłukłem wszystkie wilki w grze, a potem dostałem zadanie, by zebrać 20 skór :/ musiałem problem rozwiązać kodami.
--- Koniec cytatu ---
Losowy respawn potworów polega na tym, że co jakiś czas mnożą się potwory lub odradzają się (np. jeśli zabijesz lub zostawisz ścierwojady w jakimś miejscu, to co jakiś czas będą się pojawiać nowe). Natomiast jeśli chodzi o level, to ja miałem 48. Wiem, że słabo ale nie zabijałem wszystkich besti w koloni, a poza tym miałem patha 1.03, w którym potwory się nie odradzają. Bez tego patha, pojawiało się zbyt dużo besti i gra wylatywała mi do pulpitu :-X.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej