Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Najwyższy level

<< < (3/4) > >>

Doman:
Ja mam 110 level, a jestem w 4 rozdziale, gram magiem, nauczyłem się 5 kręgu i zabrałem Urizielowi (czy jakoś tak) runę "lodowa zamieć" mam manę chyba 400 coś (przez czytanie ksiąg, i skuteczną walkę magią), a zaklęcie wymaga 5 many, a jeszcze nie spotkałem się z nikim, kogo by nie zabiło jednym "ciosem". Mam siłę 154 i jestem mistrzem broni dwuręcznej (wolę mistrza, bo jak dam arcymistrza, to będę ten miecz trzymał jak "zielony"). Gra nie sprawia mi żadnych problemów, zwłaszcza że gdzieś znalazłem jakiś pierścień co działa jak mikstura szybkości, tylko się nie kończy (nie wiem za bardzo gdzie go znalazłem, ale podejrzewam że gdzieś w tej wieży koło przemytników).

Dementor:
Ja mam 57 level, ale z patchem poprawiającym respawn potworów-nie tak,m ze jak ścierwojad lub ork zapieje to nagle respawnują się stwory w ilości potrojonej-w takim przypadku mnajwyższy odnowtowany level to 88.
PS: Lord Kamil, nie znasz patcha poprawiającego trzymanie broni na arcymistrzu 2h?

Doman:
Dementor - nie znam.
Przeszedłem właśnie grę i mam 131 lvl, było to bardzo łatwe, zdecydowanie za łatwe. (sorry za spam)

Cronoss:
Ja miałem 79 lvl idę zabijam potworki.
Później bis, bis, bis i bis.

Pan Popkorn:
Mój najwyższy level to 143 bez kodów w koloni cicho nic obozy nic (oprócz pradawnych i strażników kopalni) bo ich akurat polubiłem  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej