Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony typ broni
Feomathar:
Ja, osobiście, lubię jednoręczne ostrza magiczne.Są potężne, a często i ,,Bogato Zdobione"(lubię ozdobną broń, tak jak ÂŚwistak).
stefan666:
A ja najbardziej lubie Dębowy łuk i miecz mistrzowski daltego ze gram glownie magiem i nie musze wydac duzo sily na orez a luk jest the best norlmanie na 3 shoty jak gram wojownikiem mam cienostwora
Uchiha Sasuke:
Ja najbardziej lubie łuki ponieważ bardzo lubie bawic się w miśliwego który posługuje się łukiem przez to zamiłowanie do myslistwa zawsze wiem tym wszystko
Dennis Guilder:
W dwójce dla mnie liczyło się tylko jedno: Siła, dwuręczne, kusza, i umiejętności do tych dwóch typów. Ciężkie początki, zwłaszcza w grze z dodatkiem, która jest nieco trudniejsza, ale pod koniec postać jest kozacka. Tego ognistego smoka zmiotłem chyba trzema uderzeniami miecza. Przy czym, żeby się cieszyć dobrymi uderzeniami z dwuręcznej, trzeba mieć mistrza dwuręcznej, a to może być dla niektórych problem. Kuszy miałem bodaj 34%, po prostu nie potrzebowałem więcej.
Kinra:
Mam dwa typy ulubionej broni, jedną z nich jest łuk gdyż lepiej wygląda i szybciej strzela. Drugą bronią jest broń dwuręczna gdyż zadaje duże obrażenia i ma większy zasięg. Kombinacja łuku z bronią dwuręczną jest super.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej