Autor Wątek: Starka...  (Przeczytany 4429 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leon91

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
Starka...
« dnia: 24 Styczeń 2008, 18:22:50 »
Witam mam pytanie skąd mogę wziąść normardzką starke?Potrzebuje do wykucia miecza a tej z Faring juz nie mam,tamten koleś co pędzi bimber też nie chce mi nowej zrobić...gdzie ją znajdę?

Offline stefan666

• Magnat
  • Reputacja: 1328
Starka...
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Styczeń 2008, 18:33:08 »
Leon91 byl juz taki temat ocpja szukaj nie gryzie
to weź od niego przepis i sam zrob a w grobie Balora czy jak mu tam lezy butelka na piedestale

« Ostatnia zmiana: 24 Styczeń 2008, 18:34:00 wysłana przez Pienik »

Forum Tawerny Gothic

Starka...
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Styczeń 2008, 18:33:08 »

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

Starka...
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Styczeń 2008, 18:35:08 »
Jedną znajdziesz koło jednego z grobowców i jedną ma chyba Ingvar. Pobij go i sprawdź.

Offline Leon91

• Kopacz
  • **
Starka...
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Styczeń 2008, 18:37:07 »
Sprawdze jak coś to zedytuje.

EDIT:Dobra dzięki wziąłem od kowala Ingvara.
ÂŻeby nie zakładać nowego tematu,zeby mieć helm paladyna to mogę po prostu uwolnić goldern od orków i helm ten bedzie w którymś ciele czy jakiś q musze zrobić?
« Ostatnia zmiana: 24 Styczeń 2008, 18:48:05 wysłana przez Leon91 »

Offline Mantos

• Weteran
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

Starka...
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Styczeń 2008, 19:04:48 »
Hełm jes t budynku gdzie są dwaj szamani, a dla jednego z nich wykonujesz misje.

Offline Tiger

• Kret
  • *
Starka...
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Styczeń 2008, 21:40:35 »
Jeśli chcesz to załatwić szybko, to możesz użyć kodów. Jednak to nie sprawi ci przyjemności w grze.. Bimber możesz uważyć sam, a hełm będzie miał chyba któryś z buntowników w środkowej Myrtanie, zapewne w Geldern. Wydaje mi się że ten buntownik sprzedawał w Geldern swoje towary... Jednym z nich był właśnie hełm

Offline Leon91

• Kopacz
  • **
Starka...
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Styczeń 2008, 13:04:44 »
Dobra już wiem,helm jest w Goldern w pomieszczeniu gdzie przebywają shamani,wczoraj idąc tam trochę mnie zdziwiło to,że nie zostałem zaatakowany przez orków bo jak wcześniej wszedłem do faring(po uwolnieniu Ardei,Cape dun,Montery i Trelis) to wszyscy się na mnie rzucili a tu nic..dziwne;P

Offline Grigorius

• Kret
  • *
Starka...
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Styczeń 2008, 21:55:19 »
Nawet jak kradniesz hełm na oczach orków to i tak nie będą cię gonić.
Sam próbowałem to zrobić i mnie nie gonili.
Jeżeli nie masz hełmu Ejnara to zostaw hełm Pierwszego Paladyna.

Offline Rodney164

• Kopacz
  • **
Starka...
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Styczeń 2008, 23:26:48 »
Ja nie byłbym taki pewny, bo jak ukradłem hełm to rzeczywiście mnie nie gonili, ale kiedy  go założyłem to po jakimś krótkim czasie jakiś ork mnie zaczepił, że jestem poszukiwany za kradzież, więc lepiej nie pokazuj się w nim w Geldern, chociarz może to zwykły bug, że tak się stało. A przy okazji, że ten temat dotyczy starki to nie wiem dlaczego, ale kiedyś uważyłem 5 nordmarskich starek, a po jakimś czasie, gdy byłem w Nordmarze bum! i nie ma pięciu flaszek starki, a przydała by się mi do zrobienia miecza i musiałem uważyć nowe. Nie jest to wielki problem, ale byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi wyjaśnił co się stało.

Offline Mantos

• Weteran
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

Starka...
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Styczeń 2008, 00:47:31 »
Ja nie byłbym taki pewny, bo jak ukradłem hełm to rzeczywiście mnie nie gonili, ale kiedy go założyłem to po jakimś krótkim czasie jakiś ork mnie zaczepił, że jestem poszukiwany za kradzież, więc lepiej nie pokazuj się w nim w Geldern

A co to ma do tego czy masz go założone czy nie?

Offline Leon91

• Kopacz
  • **
Starka...
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Styczeń 2008, 01:36:41 »
Cytat: @michal164@
Ja nie byłbym taki pewny, bo jak ukradłem hełm to rzeczywiście mnie nie gonili, ale kiedy  go założyłem to po jakimś krótkim czasie jakiś ork mnie zaczepił, że jestem poszukiwany za kradzież, więc lepiej nie pokazuj się w nim w Geldern, chociarz może to zwykły bug, że tak się stało. A przy okazji, że ten temat dotyczy starki to nie wiem dlaczego, ale kiedyś uważyłem 5 nordmarskich starek, a po jakimś czasie, gdy byłem w Nordmarze bum! i nie ma pięciu flaszek starki, a przydała by się mi do zrobienia miecza i musiałem uważyć nowe. Nie jest to wielki problem, ale byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi wyjaśnił co się stało.

Jedną może Ci poszła jak kułeś miecz dla tego kowala w klanie młota(ten quest na to byś mógł się u niego uczyć),czasem też spotyka się postacie,które chcą się czegoś napisz-może po prostu dałeś im starke?:P

UP:Moim zdaniem najlepiej poświęcić 5 pkt nauki i nauczyć się wyłgania się z kłopotów(tak to się zwało?;p)

Forum Tawerny Gothic

Starka...
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Styczeń 2008, 01:36:41 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything