Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Orkowie

<< < (7/8) > >>

stefan666:

--- Cytuj ---Wedłuk mnie wyglądają trochę wieśniacko i niegrzeszą rozumem  . Ale zato są silne  i można na nich nabijać LEVEL.
--- Koniec cytatu ---

ehh nie z komentuje tego ale chodzi mi o to że właśnie oni są inteligentni dla nich to tych nie grzeszysz rozumem zbudowali świątynie umieją kuć broń.. a to że wyglądaj inaczej no coz dla nich to ty wyglądasz wieśniaczko ;)

--- Cytuj ---To będzie tak
Gothic I: Głupcy, idioci, ich miasto nawet nie jest ufortyfikowane
Gothic II: Nadal są głupi, ale fakt, że wysyłają swoich pułkowników i generałów na Khornis świadczy, że mają rozum
Gothic 3: No cóż-porostu brzydsza rasa ludzka-są bardzo inteligentni, potrafią mówić itp.
--- Koniec cytatu ---

A świątynie w Gothic 1  to co mozę nie zbudowali do tego trzeba pomyslu i inteligencji a brama jest po za tym są tam duże oddzialy tych orkow a i tak ludzie by ich nie atakowali to po co maja robic mury obronne...

p.s

Zrobimy tak każdy który uważa że są inteligentne niech da ssc z gry np. Ich pisma ich hieroglify itp. i na odwród np. Ich ciuchy że to są  łachmaniarze itp. to wniesie świeżość do tego tematu

o oto obrazek który znalazłem w necie ;)

A oto kolejny dowód nie przypadkiem jest że to ur-shak z nim mogłem  porozmawiać i nie zamienił mnie w
 żywą pochodnie widać że ma bransoletki z jakimś pismem i biżuterię ten talizman na szyi

Foltest:
Orkowie w Khorinis są wygnańcami. Wygnali ich Ci z Gothic 3. Tamci orkowie mają swoją kulturę i religię. Są bardzo honorowi, w porównaniu do niektórych ludzi. Orkowie są bardzo mądrzy, skoro potrafią swoją broń wykuć i nią walczyć, to są chyba wystarczająco inteligentni. A w ogóle z innej beczki, w LOTRze są to elfy, które poddali się złej mocy, przez co zostali wygnani, z krain elfów.

Palladyn_12:
Według mnie Orkowie są Bardzo Silni. Bardzo trudno ich pokonać a jeżeli się to uda to się dostanie dużo doświadzczenia.

Robben:
Dla mnie orkowie z wyspy Khorinis są tak głupi, że się w pale nie mieści  :o. Atakują każdego człowieka, którego napotkają i zabijają go bez litości, walą tym swoim toporem we wszystkie strony jakie popadną, no i poza zabijaniem o niczym innym nie myślą. I oczywiście są brzydcy  ::)! Orkowie z kontynentu, to już zupełnie inna historia. Są znacznie mądrzejsi, bo można z nimi normalnie gadać (czasem nawet lepiej niż z ludzmi), nie walczą na chama i nie atakują bezbronnych ludzi, tak jak ci z wyspy Khorinis oraz w ogóle zachowują się jak ludzie i mają inne obowiązki poza walką. Nie mówiąc już o tym, że są znacznie ładniejsi, niż ci z Khorinis ;). W Gothicu 1 i 2 wolałem ludzi - od trzeciej części wolę orków.

Julian:
Mysle że orkowie z Gothic zachowują sie jak zwierzęa choć nim nie są są bardzo rozwiniętą kulturą choć tego nie widać w G1

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej