Autor Wątek: Czy pomogliście Lee?  (Przeczytany 55336 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Garrador

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #40 dnia: 03 Luty 2008, 21:43:31 »
Pomagłem mu od razu jak go znalazłem (czyli dwie gry póżniej   )od razu się zabiło wszystko, tylko ganiałem króla w jednej linni  bo biegał w tym samym miejscu   .
Jeśli pogadacie z Innosem po zniszczeniu Robhara (pseudo Robal xD) powie ,,zobaczymy jak sobię poradzisz w roli króla"czy jakoś tak (taka ciekawostka)

Offline Nakiel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 21
  • Naleśnik
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #41 dnia: 03 Luty 2008, 21:48:14 »
Ja pomogłem LEE tylko kiedy grałem po stronie Buntowników. Kiedy po stronie orków to już nie.

Myślę, że to oczywiste, że ten kto przeszedł grę jako buntownik to pomógł LEE jeżeli trzymał z orkami to mu pomógł.

Forum Tawerny Gothic

Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #41 dnia: 03 Luty 2008, 21:48:14 »

Offline Dennis Guilder

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #42 dnia: 03 Luty 2008, 22:27:09 »
Ja pomimo dużej sympatii do Lee nie zabiję Króla. Powód jest prozaiczny, nie będę grał z Orkami, a wówczas tylko Rhobar będzie mógł nauczyć mnie regeneracji - umiejętności na którą poluję od początku gry.

Offline domek

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #43 dnia: 10 Luty 2008, 13:04:35 »
Nielubie Roara za to że wrzucil nas do bariery!!Pomogłem Lee chc myslałem czy to dobrze bo przecierz miał durzom armie?!Ale gdy zobaczyłem jak Lee w biegu wycinaga swuj miecz i uderza w Robara   pomoglem mu i zwycienrzylismy nie wiem jakim cudem!!  

Offline Artex

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #44 dnia: 10 Luty 2008, 13:16:03 »
Pomogłem Lee nawet jak grałem po stronie Innosa. Nie lubię Rhobara za jego pychę (ciągle jest taki z siebie dumny, myśli, że jest niewiadomo kim) Nawet Innos nie był na mnie jakoś szczególnie zły za to, że zabiłem jego sługę. Natomiest jestem Rhobarowi wdzięczny za to, że wrzucił Bezimiennego za barierę, bo bez tego nie byłoby tak wspaniałej gry i tak wspaniałego bohatera

Offline Gal Anonim

• Kopacz
  • **
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Luty 2008, 13:33:10 »
Ja mu pomogem, bo Lee to jeden z moich ulubionych NPC, a dla Rhobara Bezimienny jest tylko pionkiem potrzebnym do odzyskania władzy. Więc zarąbanie go to czysta przyjemność.
Jest tylko taki problem że na moim sprzęcie Gothic3 chodzi dość tak sobie, a w Vengardzie chyba najsłabiej, co znacząco utrudnia sprawę, nie dość że trzeba wyrżnąć cały zamek to jeszcze przeprowadzić Lee przez ruiny...
W ogóle trochę bez sensu jest ten quest bo Lee potem zostaje prawie sam w zamku oblężonym przez orków, a cała straż i paladyni musi zostać wybita...

Offline Kinra

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #46 dnia: 12 Luty 2008, 18:45:40 »
To zależy którą stroną idę, jak idę Inosem to raczej króla nie zabijam ale jak idę stroną Adanosa to przecież muszę zabić króla.

Offline Baś-ka

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • No justice, no peace, fuck the police!
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #47 dnia: 12 Luty 2008, 18:53:59 »
Ja zabiłem go razem z Lee grając po stronie buntowników (od silden po stronie orków). Najpierw zabiłem jego ludzi a potem król i reszta zaczęli uciekac dorwałem ich dopiero po za murami miasta.

Offline Akasemis

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Luty 2008, 19:05:57 »
No to tak
Innos-Nie zabijam
Adanos-Zabijam z miłą chęcią
Beliar-patrz punkt wyżej ^

zabiłem go  bo:
Moi ludzie  tylko lekko popchneli cię we właściwym kierunku
(cytat z pierwszego spotkania z Robarem)
Bla,bla,bla gadka-szmatka i ściereczka.....n/c
wrzucił Lee i nas za bariere,gdyby tak LECIUTKO nas popchnął we właściwym kierunku to by nie kazał nam grzechów w I części Gothica (chodzi tutaj o gadkę sędziego)
ehh
Pomogłem Lee :P

Offline Krystian55

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Luty 2008, 12:01:12 »
Oczywiście, że mu pomogłem go nakopać.
Lee był zawsze moim kumplem, a nie lubiłem Rhobara, więc zadałem sobie proste pytanie:
-DLACZEGO NIE ???

Offline krystianxdd

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #50 dnia: 19 Luty 2008, 08:29:28 »
ooo... Tak Pomogłem Dla Lee W zabiciu Króla ;)  

Offline Randall

• Kopacz
  • **
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #51 dnia: 19 Luty 2008, 10:08:37 »
Ja zawsze pomagam starym kumplą bardzo lubię Lee i pomogłem mu w zabiciu Rhobara 2 zawsze lubiałem jak ostatni cios Lee zadawał królowi i wreszcie doczekał się swojej zemsty od której śnił dniem i nocą tylko myśl o zęmście trzymała go przy życiu wię oczywiście mu nie odmówiłem .  

Offline piotros1991

• Kret
  • *
Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #52 dnia: 03 Marzec 2008, 22:57:48 »
Oczywiscie ze wykonalem tego Qesta. Lee to nasz stary kumpel, akumplom powinno się pomagac towarzyszył nam przez pierwsze 2 części, był dla nas miły i jako jeden z niewielu nie wyzywał nas od słabeuszy. Poza tym przeszedłem 3 4 razy i zawsze drogą Adanosa, inni bogowie mi nie podchodzą Innos jest niby dobrym bogiem ale jak może byc dobry skoro chce władzy tylko dla siebie tak samo Beliar(tylko ze ten jest z natury zły), a Adanos dba o równowage nie chce zagłady ani dla orków ani dla ludzi ani dla asasynów jest neutralny i to mi się w nim podoba.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
Odp: Czy pomogliście Lee?
« Odpowiedź #53 dnia: 21 Czerwiec 2008, 21:49:41 »
Ja mu nie pomogłem za pierwszym razem bo grałem Drogą Innosa. No ale za drugim razem tak, Lee stary kumpel, jak mu tu nie pomóc. Kumplom się pomaga, trzeba się było odwdzięczyć za pomoc w poprzednich częściach.

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Czerwiec 2008, 12:39:03 »
Oczywiście że pomogłem Lee. Jak grałem ścieżką Adanosa lub Beliara, trzeba było zabić Rhobara, a skoro Lee chciał się zemścić, to przy okazji skorzystałem z jego pomocy. Zresztą, jak taką łajzę jak król, można było by oszczędzić. Wrzuca nas i wielu niewinnych ludzi za barierę, ginie przez niego wielu ludzi, a później próbuje się podlizać mówiąc - tak jak to powiedział Akasemis - ,,moi ludzie, tylko lekko popchneli cię we właściwym kierunku'' i rozkazuje nam jeszcze odszukać Xardasa :P. Ja niemogłem się doczekać spotkania z królem, bo myślałem, że Bezimienny wymieni z nim parę ostrych słów, a tu mówi z nim tak, jak by się nic nie stało, a my niemożemy się dowiedzieć, dlaczego zostaliśmy wrzuceni za barierę >:(. Jeśli naprawdę Bezi jest wybrańcem, to na pewno w innych okolicznościach pokonał by ÂŚniącego i smoki i król nie musiał by przykładać do tego ręki. A więc z przyjemnością pomogłem Lee.
« Ostatnia zmiana: 23 Czerwiec 2008, 12:40:17 wysłana przez Roben »

Offline Doman

• Myśliwy
« Odpowiedź #55 dnia: 15 Lipiec 2008, 14:24:51 »
Oczywiście że pomogłem Lee, jest on jedną z moich ulubionych postaci z gothica, a rhobara nie cierpię. Szkoda że nie mogłem mu nic powiedzieć o Lee, tylko udawać że mu wybaczam ;/ Z wielką przyjemnością zabijam go razem z Lee. To jedna z moich ulubionych misji. Po za tym, nie lubię innosa, więc przeszedłem jego drogą tylko raz, a więc i tak, muszę go zabić, a wolę dać satyswakcję byłemu generałowi.

Offline Kamilo246

• Kret
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 16 Lipiec 2008, 14:22:48 »
Pomogłem lee bo on nam często pomagał w innych częsciach gothic a i tak nawet go lubie a krola nie wiec wniosek sam sie nasuwa

Offline Eskel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
  • Najlepszą obroną jest atak!
« Odpowiedź #57 dnia: 16 Lipiec 2008, 21:33:13 »
Ja pomogłem Lee. Kto nas uwiezil za bariera?

Offline Crash

• Kret
  • *
  • Nikt mi nie podskoczy
« Odpowiedź #58 dnia: 17 Lipiec 2008, 18:24:59 »
Ja pomogłem Lee. Nie znoszę Robhara za to że nas uwięził za barierą.

Offline Azariel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -4
  • cudów nie ma, wszystko ściema
« Odpowiedź #59 dnia: 10 Sierpień 2008, 21:05:31 »
Ja tez pomogłem Lee ale po tym jak zabiłem Rhobara to zabiłem Lee.Niby głupio ale ponieważ grałem Beliarem to postanowiłem zabić wszystkich przyjaciół żeby jak przejdę grę i zostanę nowym królem nikt mi nie naskoczył

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #59 dnia: 10 Sierpień 2008, 21:05:31 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18