Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy pomogliście Lee?
Rikka Malkain:
OCZYWIÂŚCIE! ÂŻe pomogłem Lee w końcu to kumpel beziego, a kumpli się nie zostawia, zresztą Rhobarowi należała się śmierć, jak koleś mógł tak po prostu przegrać wojnę i ukryć się za barierą? Uważam, że Rhobar to za przeproszeniem ciota i tyle :angry: . Wybrałem drogę Adanosa i pod koniec pokazało mi się że: ,,Lee dzięki swoim zdolnością przywódczym ponownie zjednoczy rozbite grupki ludzi" Nie pokazali dokładnie kto będzie królem Myrtany, ale ja głosował bym na Lee. Bo Lee to urodzony przywódca ;)
Xerdas:
prawie każdy kto pierwszy raz uruchomił Gothica 3 i zaczoł w niego grać zbierał reputacje dla buntowników (przynajmniej ja). Zabicie rhobara dla kogos takiego jest absurdem, a zdrugiej strony fajna zabawa z tego względu.
Ja tam zabłem króla Samemu bo Lee znalazłem troche póżniej a potem sie już nie chciało.
Gall900:
Biorąc pod uwagę że zabicie Rhobara jest elementem fabuły w przy głównym, kanonicznym zakończeniu gry, to jasne, że tak.
Niemniej tu też zastanawiam się czy twórcy gry naprawdę nie mogli jakoś lepiej tego questa zorganizować, tak żeby nie tworzyć konieczności wyrżnięcia wszystkich w Vengardzie. Wszystkich rycerzy, magów i paladynów, trzeba wyciąć w pień.... naprawdę, to się powinno dać zrobić jakoś inaczej...
Kaazmir1:
Pewnie , że bym pomógł moja ulubiona postać wraz z Gornem , Milltenem i Diego , uważam go za kompana z którym poszedłbym na 300 orków (Bo sam oswobodziłem kopalnie Klanu Młota bez kodów perwszy raz grałem 2h bronią tym co mają paladyni co pozostawia tą białą plamę jak się walczy)
NajemnikOrków:
Oczywiśćie Za tarcze i miecze paladynów możecie uzbierać 120 tys i dostać Berło Varantu
Teleport do vengardu znajduje się w gocie w jaskini ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej