Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Krypta
Moc Innosa:
Jest nawet zaznaczone to na mapie taka jakby kapliczka w ktorej stoja 3 grobowce.
Sa po bokach przelaczniki.
Wiadomo ze tajne przejscie tam wtedy jest i tam w srodku znajduje się list w ktorym ktos tlumaczy co tu jest.
To byl Yprzepraszam jezeli pomyle imie miedzy tymi zlymi) Pan Cienia Inubis?Cos w tym stylu mial nazwe
W kazdym razie chcialem się was spytac czy tez to odkryliscie,co o tym sadzicie i czy go powaliliscie
stefan666:
--- Cytat: Moc Innosa ---Jest nawet zaznaczone to na mapie taka jakby kapliczka w ktorej stoja 3 grobowce.
Sa po bokach przelaczniki.
Wiadomo ze tajne przejscie tam wtedy jest i tam w srodku znajduje się list w ktorym ktos tlumaczy co tu jest.
To byl Yprzepraszam jezeli pomyle imie miedzy tymi zlymi) Pan Cienia Inubis?Cos w tym stylu mial nazwe
W kazdym razie chcialem się was spytac czy tez to odkryliscie,co o tym sadzicie i czy go powaliliscie
--- Koniec cytatu ---
Jak orpurznisz wszystkie 3 skrzynie to wyskoczy morczny paladyn inubis muszisz go zabic ma dobre rzeczy przy sobie ktore warto wziąć ymm co jeszcze aa tak odkrylem to juz dawnooo a stylu tej kapicy jest fajny nagrobek przeczytaj go heee
krassus:
Moim zdaniem powinieneś poszukać wiadomości na ten temat na forum! O tej krypcie napisano już wszystko co się da. Zacznij korzystać z wyszukiwarki.
Uchiha Sasuke:
Odkryłem to gdy po raz pierwszy zasiadłem do Gothic 2 to było w piątym rozdziale i byłem bardzo wkurzony bo po wygranej walce nie mogłem wdrapać się na góre
Airyx:
Odkryłem go dopiero za którymś razem, grając w Gothic 2 i muszę przyznać, że to fajny quest z niezłym klimatem. Sam fakt, że schodzimy do podziemi grobowca wywołuje dreszczyk emocji, a kiedy znajdujemy szkielet i stary list, atmosfera jeszcze bardziej nabiera grozy... Potem walka ze strażnikami krypty i otwieranie skrzynek. A przy każdej z nich ten okropny dźwięk (taki wydaje chyba zębacz jak zdycha) i pojawiają się oddziały nieumarłych. A na sam koniec walka z Inubisem, sporo złota, expa i można się wynosić z tego gniazda śmierci... Muszę przyznać, że odkąd odkryłem to miejsce mam do niego sentyment i podczas każdego przechodzenia Gothica obowiązkowo muszę je odwiedzić
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej