Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Krypta

<< < (3/3)

Nordale:

--- Cytat: Pogromca Potworów w 15 Lipiec 2008, 18:43:36 ---Ja tego nie znalazlem. Gdzie to jest?

--- Koniec cytatu ---

nie jestem pewien, ale chyba chodzi o tą nie daleko farmy Onara.

Co do samej krypty jeszcze tam nie byłem, ale za jakiś czas się wybiorę to opiszę dokładnie co i jak.

Freek:
Nie chcąc zaśmiecać forum napiszę tutaj.

Tak więc znalazłem tę kryptę niedawno, mam 10 lvl, średnią zbroję najemnika, 50 siły, bojową pałkę wodnego kręgu, i trzy zwoje śmierci nieumarłym ( coś takiego ). Nigdy tam nie byłem więc nie wiem co jest gdy się zejdzie w dół. I tu mam pytanie, jakie są kolejno pomieszczenia, ile szkieletów itd. I czy mam jakiekolwiek szanse na wypełnienie tego questa z moją postacią? Jakaś taktyka może istnieje, np. z pojedynczym szkieletem sobie poradze. Prosiłbym o nie pisanie czegoś w stylu - "Nie masz szans zrobić tego z 10 lvl, chłopie..." tylko chciałbym zobaczyć jakieś rady jak walczyć z stworami w krypcie. Z góry thx.

Edit; Już sobie poradziłem.

Vassili:
Cięzko bedziesz miał. Zwoje wykorzystaj tylko na szkielet-magów. Najlepiej zaraz po otwarciu skrzyni jesli to bedzie mozliwe uciekaj do wyjscia. Potem pojedynczo. Będą do ciebie probowali wskoczyc ale jesli zabiłes magów to będzie łatwiej.  Gdy zabijesz jednego, wroc do wyjscia, nabież sił i spowrotem. Moim zdaniem cię zabiją ale warto spróbowac.

Uruk:
Ta krypta jest bardzo dobrym elementem do klimatu Gothic II i ten cień grozy, który tam napotykamy jest już odczuwalny przy wejściu na cmentarz. Nasza postać wchodzi powoli do krypty, coś w jej sercu mówi jej by tego nie robiła, jednak stawia krok za krokiem i staję przed grobowcem. Dłonią próbuję oczyścić go z kurzu, jednak nie dostrzega żadnego napisu. Tym razem ciekawość bierze władze nad nią i każę się rozejrzeć. Przełączniki. Już wiadomo co zrobić.
Otwarcie przejścia jest poprzedzone w ułamku sekundy przez mroczny i tajemniczy dźwięk, może i nam znany jednak w tym miejscu przyprawiający postać o dreszcze.
Resztę sami znacie, jednak powiem że ten szkielet i tajemniczy list były doskonałym pomysłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej