Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dobry początek ...
Vassili:
a ja wiem jak na I rozdziale wejść łatwo do zamku ;] Wyciągnij broń przed straznikami i biegnij ;] nie zatrzymaja Cię ;] tylko uważaj żeby za długo nie zwlekać ;]. idziesz do miltena odbierasz nagrode i wychodzisz z zamku. wieczorem wejdź do chat kopaczy (zdala od straży) pobij kilku i zabierz to co mają. Potem sprzedaj na targowisku. możesz też polowac na ścierwojady i ich mięcho sprzedawać. Idź do snafa po zadanie z gulaszem. gdy pójdzie dalej za orena jest zniszczony dom. Kręcą się tam chrząszcze ;] zabij ich i zabierz mięcho. Wyjdź bramą i zabierz pare piekielników. Idź do jaskini będa tam 3 kretoszczury i zabity strażnik. zabierz wszystko nawet toporek obok. masz juz przyzwoitą broń ;]. potem wróć do kucharza i kilka dni zbieraj od niego gulasz. Gdy będziesz miał go dużo możesz go sprzedać albo zjeźć gdy będziesz ranny.
Eregrin:
Chcesz dobreh broni? w zamku, w kuźni (w jednej że skrzyń) jerst tam zaś ZARDZEWIAÂŁY MIECZ DWĂRĂCZNY...
Siłka: 39?
obrażenia - 61...
Z tego zaśm można zabić wszystkie zaś potwory w lesie... Dosłownie...
Qentin Arcymag Wody - Fajny sposób z tym zamkiem ;-]
edit
Next: Zbij Laresa i masz toporek...
berek123:
Zbroje nie wiem skad można wytrzasnac ale dobra bron i chyba najlepsza oprocz uriziela mazna skombinowac bez kodow. Trzeba tylko nabic 9 poziom i dac wszystko w sile, zeby bylo 95 a potem zabic Lee i wziac jego bron, bo ma 105 obrazen. Tylko jak go bedziecie zabijac to się trzeba trochę natrudzic i dlatego jak bedziecie chciec ja zabrac to zrobcie sobie zapis. A i jeszcze jedno. Jak się ja mu wezmie to trzeba szybko uciekac bo jego najemnicy pilnujacy wejscia bea strzelac, ale jak się juz ucieknie to pozniej juz nie strzelaja. I przy lee ta bron trzeba zdejmowac, bo beidze cos gadac i was zacznie lac.
Fragenstein:
--- Cytat: Feomathar ---
--- Cytat: Fragenstein ---Tak, bo to wielka sztuka przejść grę z kodami.. Ja was ludzie nie rozumiem.. Twórcy gry robią wszystko co mogą byle tylko gra była grywalna, a wy to wszystko niszczycie. Zresztą, co mnie to obchodzi, to wy psujecie sobie grę, nie ja.
--- Koniec cytatu ---
Tak?No to spróbuj wejść łatwo do zamku bez kodów.Zwalisz sobie na głowę pół obozu w walce ze strażnikami.Zresztą z nimi nie ma szans.
--- Koniec cytatu ---
Tak? To spróbuj przeczytać mojego posta w całości.. Albo chociaż początek bo widzę że nie przeczytałeś.. Nie rozumiesz, że po to są beta testy żeby zobaczyć czy gra jest za łatwa/trudna? Boże, nie chcę być dosadny, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi wydajesz mi się nieco żałosny.. Ile to razy słyszałem "tego nie da się przejść".. WSZYSTKO DA SIĂ PRZEJÂŚĂ! To, że ty nie potrafisz świadczy że nie umiesz grać a nie że gra jest za trudna.
Grę ukończyłem kilka razy i każdą z możliwych gildii. Nigdy nie miałem problemu z dostaniem się do zamku. Jeśli dołączysz do SO to wiadomo, że Cię wpuszczą bo jesteś jednym z nich. Jeśli należysz do NO to dostaniesz przepustkę (medalion, czy list coś takiego) kuriera. Nie pamiętam co było w Obozie na Bagnie ale bardzo możliwe, że masz dostarczyć bagienne ziele więc Cię wpuszczą.
Tak więc.. spróbowałem wejść do zamku bez kodów. Za każdym razem mi się udało. Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz..
fijolek:
Pozwole sobie na wprowadzenie 1 zasady , prosze podawać sposoby nie wymagające kodów bo to nie oto tu chodzi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej