Autor Wątek: Mody do Obliviona  (Przeczytany 50187 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Luty 2007, 14:08:08 »
Jako miłośnik władcy pierścieni, muszę ci Trivecie serdecznie podzękować za tak zaje*ste mody  !
Wczoraj ściągnąłem zbroje Saurona i nie będę orginalny, jeśli stwierdzę, że zbroja wykonana jest po prostu profeszional. Cud, miód, palce lizać itd. A likwidowanie wrogów tą buławą to czysta przyjemnoś, szkoda tylko że ma ona tak małą pojemność energii. Właśnie będę odpalać Uruk-Haja. Ciekawe jak będzie wyglądał w zbroi pana ciemności...

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #21 dnia: 18 Luty 2007, 14:31:06 »
Jestem po próbie tych trzech modów związanymi z Władcą Pierścieni.
Zawiodłem się na jednym z nich, rasa Uruk-Hai to nic innego jak przerobieni orkowie. ÂŻadnych nowych statystyk, żadnej innej specjalności, wszystko tak samo jak u Orków tylko całkiem inny wygląd (nawet fryzury są takie same xD ). Następnie swoją nową postacią, którą stworzyłem, żeby odnaleźć zbroje Saurona i zrobić quest Fallen Heores. Zbroje Saurona właśnie znalazłem. Zbroja bardzo ładnie się prezentuje, magiczne właściwości ma pierścień i broń. Jednak mam pewien problem, za Chiny nie mogę znaleźć tego miejsca gdzie jest ten ekwipunek bohaterów z Władcy Pierścieni. Mógłbyś mi na gg podać gdzie to jest?  Nie mogę tego znaleźć, a chciałbym zobaczyć ÂŻądło, Miecz Gondoru i inne rzeczy. Jakbyś mógł to pomóż mi Trivet    Na gg mi napisz jak byś mógł...

Pozdrawiam i czekam na następne mody...

Forum Tawerny Gothic

Mody do Obliviona
« Odpowiedź #21 dnia: 18 Luty 2007, 14:31:06 »

Offline Trivet

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Luty 2007, 23:32:30 »
Tym razem postanowiłem, że nie będę dawał jakiś bardziej skomplikowanych modów tylko zacznę podrzucać wam naprawdę sympatyczne bronie, którymi kosi się wrogów z uśmiechem na twarzy. Zacznę od łuków i z czasem będę dodawał do tego tematu kolejne rodzaje broni.  

ÂŁuki:

1) Mirage Bow

Jeden z najnowszych i zarazem jeden z najlepszych łuków jakie wyszły do Obliviona. Jest to próba odtworzenia łuku z Prince of Persia. Nie musze chyba dodawać, że próba ta jest naprawdę udana. W modzie zawarte są 3 pliki .esp, a każdy zawiera inna wersje łuku. Podczas wgrywania załadujcie tylko jedną wersje, bo będzie w innym wypadku konfliktować. ÂŁuk można znaleźć w ruinach fortu Facian(dokładną lokacje znajdziecie za pomocą programu który dałem w poprzednim poście). Według mnie zasługuje na 10/10

Screens: 1, 2, 3

Donwload: KLIK

2) Doomshard

Bardzo agresywnie wyglądający łuk zainspirowany Lineage 2. Można go znaleźć w Hrotanda Vale Sanctuary na północ od miasta Chorrol. Chroniony jest przez grupę bandytów i nieumarłych, którzy nie powinni sprawić większych kłopotów. Osobiście mam wrażenie, że tekstury łuku nie są zbyt wyraźne, ale sam design przedmiotu jest godny pochwały. Ocena 8+/10

Screens: 1,  2, 3

Download:
KLIK

3) Bow of the Hunter

ÂŁuk który wyróżnia się przede wszystkim bardzo intrygującym wyglądem. Nazwa może nie jest zbyt unikatowa, ale sam łuk już tak. Bardzo ładnie wykonany i pełen detali. Znaleźć go można w jaskini Mingo, na południowy zachód od ołtarza Hircine. Szczerze polecam. 8/10

Screens:
1,  2, 3, 4

Download:
KLIK

4) Dwemer Precision Bow

Jest to jedna z najbardziej innowacyjnych broni stworzonych do Obliviona. Niech was nie zmyli wielkość tego moda(198kb) bowiem naprawdę warto zainwestować w ten łuk. Wiadome jest to, że krasnoludowie lubowali się w pokrętnej maszynerii i najlepszym tego przykładem jest ta broń. Wygląda naprawde zacnie. ÂŁuk i jego "interfejs" można zakupić w sklepie łuczniczym w Bravil(The Archer's Paradox). Najlepszym jednak w tym łuku jest to, że można go ulepszać. Ugrade'y do niego znajdziecie w różnych sklepach i różnych miastach(nie ma sprecyzowanej lokacji). Warto ich szukać, gdyż znacząco wpływają na jakość łuku. I powiedzcie mi czy nikt z was nie marzył strzelać z 4 strzał za jednym razem.   Zdecydowanie 10/10

Screens:
1, 2, 3, 4, 5

Download:
KLIK

5) Bow of Bones

ÂŁuk wyróżniający się tym, że został skonstruowany z ludzkich kości. Wygląda to bodajże na ręce, kręgosłup i dwie czaszki...w każdym razie nie wgłębiając się w anatomiczne składniki tego przedmiotu, to jest całkiem fajny. Odnaleźć go można na schodach Cloud Ruler Temple, czyli siedziby Ostrzy. Starannie wykonany, choć czepiać można się tego, że wygląda nazbyt plastikowo. ÂŁuk dla tych którzy chcą chociaż wyglądać na sługę zła.  Zasługuje na porządne 7+/10

Screens:
1, 2, 3

Download:
KLIK

6) Bow of Daedric Blood

Bardzo ładnie wykonana wariacja n/t daedrycznego łuku. Gładka powierzchnia prezentuje się naprawdę ładnie, a tekstury są wyjątkowo dobre. Po prostu ładny łuk dla każdego lubującego się w demonicznych klimatach. Znaleźć go można w ruinach ayleidzkich Welke. 9/10

Screens:
1,  2,  3,  
4

Download:
KLIK

7) Blakeleys Lachrymal Bow

Jeden z moich ulubieńców i kolejny inspirowany Lineage 2. Bardzo ładnie wykonany, masywnie wyglądający łuk, który jest w stanie zachwycić chyba każdego. Nasz łucznik wygląda z tą bronią po prostu zabójczo. Znaleźć go można na niższym pokładzie łodzi Emma May z questu Forlon Watchman's. Ocena 9/10

1, 2, 3, 4

Download:
KLIK

8) Bow of the Mongolian Horseman

Zapewne pamiętacie reklamę pewnego złocistego trunku w której dwóch jegomościów rozmawiało o technice strzału mongolskich jeźdźców. Co prawda w Oblivionie nie postrzelamy sobie ze grzbietu wierzchowca, ale za to możemy dostać w łapy broń takiego Mongoła. Wykonana naprawdę starannie. Tak właściwie nie ma się czego przyczepić. Do odnalezienia w ayleidzkich ruinach Rielle. Ocena 9/10

Screens:
1,  2,  3, 4, 5, 6

Download:
KLIK

9) Bow of Ash

Jeden z moich faworytów do miana najlepszego łuku. Wygląda naprawdę pięknie. Jest dość masywny, a bardzo dokładne tekstury dodają mu unikalnego wyglądu. Znaleźć go można w ruinach Ayleidów, Ceyatatar znajdujących się na południowy zachód od Miasta Imperialnego. 9+/10

Screens:
1,
2, 3, 4

Download:
KLIK

10) 10) Bow of Robin from Locksley

Jak już się pewnie domyślacie ostatni łuk zrobiony jest na wzór oręża słynnego zbójcy z Locksley - Robin Hooda. Akurat ta postać ma niewiele wspólnego z Oblivionem, ale za to sam łuk wygląda doprawdy zacnie. Nie musze już chyba dodawać, że ma naprawdę ładną teksturę, ale...tak naprawdę nie wyróżnia się niczym szczególnym. Ot zwykły kawałek drewna. Ocena 8/10.

Screens:
1,  
2,  3

Download:
KLIK
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam nadzieje, że ta kolekcja najlepszych łuków zrobionych do TES IV się wam spodoba. Jak pisałem na początku w najbliższym czasie zamieszczę(przynajmniej postaram się...) kompilacje innych broni, które oby były równie piękne jak te znajdujące się powyżej.

Pozdrawiam...Triv
« Ostatnia zmiana: 22 Luty 2007, 23:49:32 wysłana przez Trivet »

Offline Riddle.

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
  • Mój dziadek był wielkim człowiekiem.
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #23 dnia: 23 Luty 2007, 20:39:56 »
O, kuchnia! Przyznaje od razu, że dzisiaj myślałem żeby znależć jakiś łuczek dla mojego zabójcy. Spadłeś mi z nieba Trivet. Zassałem sobie Doomsharda i Mirage. ÂŁuki wyglądają świetnie. Tetury stoją na wysokim poziomie i detale rządzą. Mam tylko jeszcze pytanko: W Mirage Bow na screenie jest taka wyrąbista czarna zbroja. Ponieważ ja w modach do Obliviona za bardzo się nie orientuje to może Ty wiesz co to za mod?

Z wyrazami szacunku...

Offline Trivet

• Myśliwy
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #24 dnia: 23 Luty 2007, 21:05:10 »
Mam tylko jeszcze pytanko: W Mirage Bow na screenie jest taka wyrąbista czarna zbroja. Ponieważ ja w modach do Obliviona za bardzo się nie orientuje to może Ty wiesz co to za mod?

Prawde mówiąc sam nia znałem tej zbroi, ale tak się szczęśliwie składa, że tworząc to zestawienie łuków spojrzałem od niechcenia na commenty i wiesz co...inni też pytali się o tą zbroje.  

Ten pancerz to Eternal Dragon Armor. Za wiele o nim nie moge powiedzieć, gdyż sam go jeszcze nie ściągałem, ale oceniany jest bardzo pochlebnie, więc chyba warto. Zamieszam tutaj pancerz w wersji 1.1 z poprawionymi kilkoma bugami i w dwóch wersjach .esp - cięzkiej i lekkiej. Znaleść go można w Benarios Mannor(Posiadłość Benariosa chyba...) czyli w nawiedzonym domu do kupna w Anvil. Powodzenia w poszukiwaniu ukrytego przejścia.  

Screen: 1

Download:
KLIK

Offline Trivet

• Myśliwy
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Luty 2007, 10:30:48 »
Hmm...co prawda pisałem, że zmieszcze niedługo te fajne miecze, ale póki co nie mam czasu. Zamiast tego odnalazłem jeden świetny mod, który jest w pewnym sensie genialny w swej prostocie.

Modyfikacja nazywa się Rune Skulls i dodaje do gry czaszki z których można użytkować w sposób podobny jak z kamieni Sigil. Tak, więc można tymi czaszkami ulepszać przedmioty, bez potrzeby korzystania z ołtarza do ulepszeń, oraz dają więcej niż jedną właściwość przedmiotowi.

Kamienie zosały dodane do listy grabieży, tak więc znaleść je możemy tak jak każdy inny przedmiot. Z tą jednak różnicą, że najczęściej je napotkamy przeszukując miejsca zasiedlone przez nekromantów i innych magów. Poza tym są też kamienie, które zostały podłożone ręcznie. Przykładowo sprawdzcie piwnice sklepu z książkami w Imperial City(The First Edition).

Czaszki pojawiają się w sposób poziomowany. Tak, więc na niskich levelach nie spodziewajcie się zneleść świetnych. Poza tym autor starał się jak najbardziej dopasować ten mod do Francesco's(i innych wielkich modyfikacji) tak, więc jeżeli nie używacie moda którego podałem wcześniej to czaszki BÊDÂĄ zbyt silne. Oczywiście niektórym to może nie przeszkadzać(ale jaka radocha z nieśmiertelnej postaci...).

Poza tym czaszk wyglądają na tyle dobrze(ba! rewelacynie), że można ich użyć...do przystrojenia waszych posiadłości.  

Screens:
1, 2
Download:
KLIK

Offline KrokusM

• Kopacz
  • **
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #26 dnia: 10 Marzec 2007, 13:47:33 »
Jako że Trivet coś ostatnio zbyt aktywny w temacie nie jest, postanowiłem zamieścic tutaj coś wyszukanego samodzielnie  
BANANASPLITS BETTER CITIES BRAVIL EV

Czy grając w Oblivion zauważyliście może, że miasta są jakieś takie... sztuczne. Ulice wyczyszczone na błysk, zero śmieci na ulicach, nic. Czy tak powinny wygladać średniowieczne miasta? Nie...
Szperając jakiś czas temu na tessource.net natknąłem sie zupełnie przypadkowo na w/w mod. Miał on "poprawiać" wygląd Bravil. Powiem tylko tyle, że gdy odpaliłem grę z załączonym plug-in'em zamurowało mnie. TO JEST TO! Naprawdę brak mi słów by opisać umiejętności i talent autora tej modyfikacji. Zresztą, popatrzcie sobie sami na screeny, albo lepiej, zagrajcie i zobaczcie jak to się prezentuje w grze.
SCREEN
A tu download:
LINK

Ps. Tutaj małe ostrzeżenie: gracze ze słabszym sprzętem (jak np. ja sam) mogą być lekko rozczarowani po wejściu do Bravil. Otóż jest tam tyle tego nawalone, że mi gra CHRUPAÂŁA. W mieście. Radzę więc samemu tak przerobic moda, by rozgrywka stała sie komfortowa.

Offline Trivet

• Myśliwy
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Marzec 2007, 12:04:21 »
Rzeczywiście dawno nie zamieściłem tutaj żadnego moda i widze, żę KrokusM z chęcią by mnie w tym zastąpił.  

Co do ulepszenia Bravil: jest świetne! Naprawde dobrze zrobione i pełne detali. Takie właśnie powinno być miasto w świecie fantasy. Największe wrażenie robią chyba wiśielce na głównym placu miasta. A jeśli chodzi o szybkość działania gry wraz z tą modyfikacją to ja szczęśliwie nie miałem z tym problemów. Naprawde polecam i dziękuje Krokusowi za podzielenie się.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja za to chciałem zaprezentować coś innego. Moją ambicją było zamieszczenie kolejnych dziesięciu fajnych przedstawicieli jakiejś broni(myślałem poważnie nad mieczami), ale zajmuje to naprawde dużo czasu, więc póki co chciałem podzielić się czymś innym.

Mod nazywa się TNR i tak właściwie jest to kompilacja. Zapewne nie jeden z was narzekał na twarze bohaterów niezależnych w Oblivionie. Niektóre były stare i brzydkie inne po prostu krzywe. Jednym słowem: NIECIEKAWE. TNR to zbiór 6 modyfikacji, które mają na celu zmodyikowanie twarzy większości(jeżeli nie wszystkich) NPC w Cyrodill. Nie oznacza to jednak, że teraz wszystkie kobiety to super laski, a mężczyźni mają lico Di Caprio. Twarze są po prostu bardziej interesujące. Czasem wręcz przyjemnie popatrzeć na twarz obcego. Przechodząc do rzeczy:

TNR Imperials
Download: KLIK
Screens: 1,  2, 3, 4, 5, 6, 7

TNR Bosmers
Screens: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

TNR Nords

TNR Bretons
Screens: 1, 2,  3, 4, 5, 6

TNR Dunmers

TNR Altmers
Screens:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

TNR Redguards
Screens:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,

Mam nadzieje, że się wam spodoba.

PS. Jeżeli używacie modów to miłoby było, gdybyście skomentowli je tutaj(lub też napisali co chcielibyście ujrzeć).

Pozdrawiam...Triv

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiadomość do wszystkich, którzy jeszcze do tego tematu zaglądają. Temat póki co zawieszam z racji tego, że w Obliviona nie mam czasu ostatnio grać, tak więc i straciłem główny motor napędowy, który nakręcał mnie do poszukiwania nowych modów. Jeśli znajdzie się jakiś zapalenieć, który będzie chciał wzbogacić ten temat o jakiś nowy mod to prosze bardzo. Gdy tylko wróce do Obliviona to zaczne ponownie zasypywać was nowinkami z Cyrodill.
« Ostatnia zmiana: 29 Kwiecień 2007, 11:30:11 wysłana przez Trivet »

Offline Aeskel

• Kopacz
  • **
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #28 dnia: 10 Lipiec 2007, 03:23:16 »
a czekałem na niego chyba z 5 godz.

Sprawdzałeś może spam? Jeśli i tam nie ma, regnij się jeszcze raz.

Offline Dark

• Myśliwy
  • 3d Moddeler
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #29 dnia: 16 Wrzesień 2007, 20:31:37 »
To screeny z moda mojego kolegi, Luke Flamserworda - http://www.elderscrolls.com.pl/site/index....=94&catid=5

Zapraszam do oglądania  

Respev

• Gość
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #30 dnia: 03 Styczeń 2008, 00:52:53 »
Uwaga, uwaga!

W związku z tym, iż nikt nie podał jeszcze adresu do największej bazy modyfikacji dla Obliviona, czynię to ja. Portal ten znajduje się pod adresem [a href=\"http://www.tesnexus.com\" target=\"_blank\"]http://www.tesnexus.com[/a], zaś konkretne kategorie plików dostępne są tutaj:
http://www.tesnexus.com/downloads/categories.php
« Ostatnia zmiana: 03 Styczeń 2008, 00:53:43 wysłana przez Respev »

Offline LinkLess

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 10
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #31 dnia: 08 Styczeń 2008, 18:31:41 »
http://elderscrolls.phx.pl/index.php?optio...info&id=922

Ten mod dodaje smoki do gry. Można na nich latac, jeździc i dawac im komendy.

Mam pewien problem. Pobrałem tego moda, wypakowałem i był tam folder Data. Zawierał on 2 pliki "Akatosh Mount By Saiden Storm PL.esp" i "Akatosh Mount By Saiden Storm.esp", które umieściłem bezpośrednio w folderze Data Obliviona. Były tam też 2 podfoldery Textures i Meshes. Tego pierwszego wrzuciłem do Data (tam już jest taki, więc tylko się zaktualizował). Meshes natomiast nie miał swojego odpowiednika w folderze Data gry, dlatego nie mając pojęcia gdzie jest jego miejsce wrzuciłem go do Data. Zaznaczam moda, odpalam grę, wybieram czar i pokazuje mi się wybór smoka. Jednak (chyba coś zrąbałem) na zaklęciu jest podpis "Przez 1 sek. na siebie". Kiedy go używam widzę go w prawym górnym rogu (jak resztę innych czarów), ale zgodnie z opisem po sekundzie znika. Możecie mi pomóc? Mod wygląda ciekawie i bardzo mi na nim zależy.
Jeżeli ktoś próbował tego moda lub wie gdzie powinien znajdować się folder Meshes niech podzieli się ze mną wiedzą .

Offline czarny33SS

• Kret
  • *
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Styczeń 2008, 21:13:27 »
Witam Wszystkich przed chwilą zarejestrowałem się na tym forum i napisałem tutaj posta gdyż chce podtrzymać ten o to piękny temat bo chce żeby był jak najdłużej ponieważ jest mi bardzo pomocny a teraz kilka pytań...
Mam polską wersje Obliviona i czy wszystkie mody z www.tesnexus.com będą mi działać ?
Poszukuje strony z Modami ale do polskiej wersji Obliviona...
Poszukuje też Modów które urealistycznią mi grę m.in. noszenie okularów,walka na koniu,łowienie ryb, noszenie brody i różne takie relistyczne...
Przepraszam za moją pisownię i za błędy ortograficzne i inne wykroczenia
Jestem fanem Obliviona i Morrowinda i z chęcią pomoge we wszystkim tylko na razie to ja potrzebuje pomocy...
Dziękuje Wszystkim i na razie pobawie się tymi modami które są w tym genialnym temacie

Respev

• Gość
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Styczeń 2008, 10:40:05 »
Mam polską wersje Obliviona i czy wszystkie mody z www.tesnexus.com będą mi działać ?
Będą, ale jeśli wprowadzają coś nowego w tekście, to nazwy/wypowiedzi z modyfikacji będą w języku angielskim, reszta będzie po polsku.
« Ostatnia zmiana: 11 Styczeń 2008, 10:40:25 wysłana przez Respev »

Offline BeoWolf

• Kopacz
  • **
Mody do Obliviona
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Styczeń 2008, 19:08:34 »
eee...ÂŚciągnełem sobie tego moda "Ren's Beauty Pack" i jak go włączylęm komputer mi się zresetował.

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

Odp: Mody do Obliviona
« Odpowiedź #35 dnia: 15 Lipiec 2008, 13:38:45 »
Chciałbym odświeżyć wątek. Mam nadzieję, że nikt posta za pisanie w starym temacie nie skasuje. No to przechodzimy do konkretów.

Pierwszy mod to:
M.O.E. To jest mod, który bardzo urealistycznia grę. Dodaje kilkanaście pluginów, typu narzędzia Kagrenaka. Jest też wampirzy klan, Raelu. Innym, ważnym dodatkiem jest inne rozpoczęcie gry. Zaczynamy na statku w Anvil, z zardzewiałym sztyletem, jabłkiem oraz troszkę kaski. Naprawdę warto zainstalować. Tutaj jest spolszczenie oraz informacje, jak zacząć niektóre plugi: KLIK.

Drugi mod:
Ostrze Mrozu. Jak nazwa wskazuje, dodaje miecz Rycerza śmierci, Arthasa, oraz hełm Króla Licza. Ostrza są dwa. Zwykły, jednoręczny, oraz claymore. Oba są bardzo dobrze zaklęte. Niestety, po rozładowaniu trzeba zapłacić niemałą sumkę na odnowienie ładunku. Godny polecenia.

Trzeci modzik:
Nowa akrobatyka. Dodaje ładne, dobrze wykonane salto. Wykonuje się je normalnie, tak jak zwykły skok. Również bardzo dobry.

Offline Thorug

• Kret
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 26 Lipiec 2008, 12:37:40 »
A ja znalazłem coś ciekawego dla fanów Gothica :D. A mianowicie jest to zbroja paladyna z G2! Jest bardzo dobrze zrobiona, widać że zadbano o szczegóły. ÂŻeby ją zdobyć, trzeba się trochę nachodzić, ale efekt jest oszałamiający. Dodatkowo można ustawić hełm z zamkniętą przyłbicą lub otwartą. Są również dwa miecze, każdego można używać jako jednoręcznego bądź dwuręcznego. Polecam tego moda.

DOWNLOAD: Paladin Equipment

Screeny:
1
2
3
4
5

Edit: Link powinien już działać.

Znalazłem kolejny ciekawy mod. A oto on:

Deadly Reflex. Głowna zmiana to walka na koniu. Dotychczas nie mieliśmy możliwości walki podczas jazdy konno, a po instalacji tego moda już możemy odbywać walki, nie tracąc czasu na zsiadanie z konia. Dodatkowo pozwala on na ścianie głów przeciwnikom, miażdżenie im kości i dodaje więcej krwi podczas walki.

Screeny:
1
2
3
4

Dexter, zapomniałem o tym OBSE :). Ale dobrze, że dałeś linka.
« Ostatnia zmiana: 27 Lipiec 2008, 13:48:48 wysłana przez Heban »

Respev

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 26 Lipiec 2008, 19:04:42 »
Heban, link nie działa, źle go wkleiłeś.

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

« Odpowiedź #38 dnia: 26 Lipiec 2008, 23:01:37 »
Heban, to deadly reflexa trzeba OBSE. Tutaj jest link do tego. Wszytko wklejamy do data files, i włączamy Oblivion. Radzę jeszcze ściągnąć to. Pozwala korzystać z OBSE, co jest niezbędne do deadly reflex.
Żeby nie było, że nie na temat, macie kilka z LOTR.

Anduril. Jakże prosty mod, który dodaje dwie wersje tego miecza. Jest on strasznie podpakowany i wolny. Jednoręczny można znaleźć w ruinach Vilverin, a drugi nie pamiętam, jest w readme.

Pancerz Króla Nazguli. Dodaje pancerz o takiej nazwie, macie screeny, jest bardzo ładny.

Pancerz Nazgula. Daje do dyspozycji pancerz zwykłego Nazgula, ładniejszy w nocy.

Zbroja Saurona. Wsadza do skrzynki pancerz Saurona, bardzo dobrze wykonany, w komplecie z buławą i Jedyym Pierścieniem.

Dobra, naprawiłem.
« Ostatnia zmiana: 31 Lipiec 2008, 13:12:26 wysłana przez .:Dexter:. »

Offline Thorug

• Kret
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 31 Lipiec 2008, 09:45:11 »
Dexter, nie działa link z OBSE.

PS. Już działa :P.
« Ostatnia zmiana: 01 Sierpień 2008, 17:14:52 wysłana przez Heban »

Forum Tawerny Gothic