Przedstawię tutaj kilka moich propozycji. Nie są to wszystkie, bo musiał bym pisać to masę czasu.
Heroes of Might and Magic VW tej grze znajdziemy piękną muzykę. Jest tam tyle rodzajów, a każdy z nich wspaniały. Najbardziej jednak, podobają mi się utwory:
1.
Nekropolis - miasto nekromantów. Sądzę, że ten utwór jest wspaniały. Przyjemnie się go słucha. Taki mroczny i wciągający.
Aby odsłuchać utwór, kliknij tutaj.2.
Przystań - miasto ludzi. Piękny utwór - na początku cichy i spokojny, no a potem "wybuch". Również bardzo mi się podoba.
Aby odsłuchać utwór, kliknij tutaj.3.
Akademia - miasto magów. Utwór bardzo klimatyczny do tego miasta. Nawet mi się podoba.
Aby odsłuchać utwór, kliknij tutaj.4.
Inferio - miasto demonów. Klimatyczny. Nie za bardzo za nim przepadam, nie wiedzieć dlaczego.
Aby odsłuchać utwór, kliknij tutaj.Jest rzecz jasna jeszcze wiele miast, ale to sami oceńcie, jeśli w to zagracie. Heroes V, ma doskonałą muzykę pod każdym względem.
Pozostałą muzykę z tej gry, możecie znaleźć tutaj.Saga GothicTutaj się chyba wypowiadać nie muszę

Muzyka jest klimatyczna, przyjemna dla ucha i odpowiednia do sytuacji w grze. Najlepsza w III.
Age of Empires IIIMuzyka mi się nawet podoba. Jest taka bardzo klimatyczna i wpada w ucho.
http://pl.youtube.com/watch?v=GsQNX2Zlz_c--
Było by jeszcze dużo wymieniania, lecz Sądzę, że to wystarczy jak na razie, a jak jeszcze coś dojdzie, bądź też przypomnę coś sobie - edytuje posta.