Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (20/33) > >>

Baś-ka:
Cześć. Nazywam się Radosław ale wszyscy mówią na mnie Radek, a najpiękniejsza forma mojego imienia to Radzio :). Jestem spokojny z natury,miły,pomocny,mam dystans do siebie (zalety) natomiast zauważyłem że jestem nieco arogancki i zawzięty (wady). Mieszkam obecnie we włoszech na samym południu w mieście Tarent. Urodziłem się 15 lipca 1994 roku i w tym roku mija 14 wiosenek. Lubię poznawać nowych ludzi i ich poglądy na świat, nie jestem wierzącym w każdym razie nie interesuje mnie religia i nie gra ona żadnej roli w moim codziennym życiu. Moją ulubioną grą jest (nie gothic :D) Max Payne. Lubię zaszaleć i moje pomysły są czasami zupełnie odjechane, siedzę od 3-6 h na komputerze głównie dlatego że uczę się i gram na 58 uni ogame.

Patty:
Nazywam się Artur i mam 14 lat. Niestety, w profilu pisze, że mam 13, ale wtedy kończyłbym podstawówkę, a zbliża się zakończenie 1 gimnazjum.
Interesuję się książkami, nałogowo. Komputerek to dodatek, jak nie mam co czytać, lub szukam nowych. No, to będzie koniec.

Dementor:
Witam wszystkich-jestem Andzrej, mieszkam w Kielcach, gdzie się urodziłem. Interesuję się BAAAARDZO książkami-a szczególnie cyklem 'Pendragon". Uwielbiam gry takie jak Gothic i Morrowind, mam 16 lat(niestety, już 16), chodzę do liceum ogólnokształcącego. Jetsem tolerancyjny i kocham moich bliźnich-czyli Was wszystkich :)

Tytan302:
Elo, jestem Maciej (ładnie imię co nie? o.0), ale wszyscy mówią na mnie Kogut. Hibernuje w Bochni, gdzie mnie matka na świat wydała. Mam 13 lat (Szok... o.0). Nick Tytan wziął się od servera Titania na Tibii! ^^ Lubię grać na komputerze i pisać jakieś opowiadania. Pozdro.

Korzeń:
Witam! Wielu mówi, że nazywam się Bartosz, ale ze względu na to, że imię jest troszkę przydługawe używam jakże popularnej, często skoligowanej z Bartłomiejem formy Bartek. Powiadają też, że lubię muzykę (wliczając w to: rap, jazz, reggae i lata 70-te i 80-te, ale innym gatunkami nie pogardzę), pociągi, tabakę, sztandarowo Gothica (następny...). O i nawet lubię wielokropki...Moja miłość do Gothica objawia się w mini-przydomowym studio filmikowym, w którym tworzę od niedawna, bo uczę się tego. Jestem jedynakiem, co niestety wiele razy daje mi w kość w życiu, no ale jakoś daje się radę. Staram się być życzliwy, pomocny i miły. Wszystko ładnie gdybym nie był taki wybuchowy...Ot 16-latek z bujną wyobraźnią...

(Pewnie coś pokopałem...)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej