Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Terranik:
mam na imi? Micha? i mam 16 lat :), lubie sobie czasem cos porobic w photoshopie albo w html'u .
lubie sport, a przedewszystkim pi?k?czern? i unihokej. Uwileiam gra? w gry na kompie i wogole si? interesuje grami itp :P to chyba tyle YO! :)
Kristo:
Z mroku wy?oni? si?. Jeden prawdziwy... ten który trwa i nie przemija... walczy z swoim w?asnym losem, swoim przeznaczeniem. Istniej? pog?oski i? zowi? go Kristo alias Numerati, jego prawdziwe imie brzmi jednak Krzysztof. Tak naprawde przyby? z pó?nocnych kresów pa?stwa "nad Wis??", w Wolnym Mie?cie narodzi? si? i tam si? te? osiedli? kecz jego wiek jeszcze nie przekracza 18 lat. Jego historia jest mrocza i ponura... jego ?wiat jest ciemny i smutny, nie warto si? d?u?ej w t? odch?a? si? zag??bia?. Przeby? d?ug? drog? by dotrze? dzi? do miejsca, w którym jest. Praktykuje znajomo?? nauk ?cis?ych (mat-fiz-inf) jest do?? dobry w tym lecz on woli si? zag??bia? w tajniki wiedzy ?ycia. Kocha ksi??ki, filozofie i polemike. Nie nawidzi ignorantów i ciasnoty umys?owej. Lepiej nie stawa? na jego drodze gdy ten jest w pod?ym nastroju, gdy? potrafi zada? cios tam gdzie boli( i to nie koniecznie fizycznie ). Ma do?? specyficzny pogl?d na ?wiat, i jest do?? upierdliwy lecz da si? go na d?u?sz? mete znie??. Jest cz?owiekiem, który s?ucha przeró?nych wariacji muzycznych od muzyki klasycznej do ci??kiego metalu. Nale?y do dziwnego zgrupowania ludzi trudni?cych si? ta?cem. Jego historia wci?? trwa i pewnie nie raz o nim us?yszycie...
Deft:
Mam na imi? Jurek mam 14 lat cho? wygl?dam na wi?cej. Ucz? si? tak s?abo zawsze jestem zagro?ony lecz zawsze zdaje bo na ko?cu si? bior? ostro do roboty i przechodz? mówi? mi ?e jak bym chcia? to bym by? najlepszy w klasie lecz jestem po prostu leniwy. Ca?e ?ycie móg?bym przesiedzie? na osiedlu z kumplami lub przed kompem siedz?c na forum lub graj?c w jak?? superow? gr?. Moj? ulubion? muzyk? jest HH polski czyli Hg WWO zipera itp. Jestem czasami spokojny czasami szalony nigdy nie mog? znale?? dla siebie miejsca (oczywi?cie nie licz?c to przed kompem). Obracam si? w kr?gu bardzo wa?nych osób w pa?stwem mój dziadek jest politykiem lecz i tak nie za bardzo chce mi si? z nimi siedzie?, gada? bo jako? mnie nie podnieca jak si? spotkam z jakim? wa?nym politykiem.
Disturbed:
Mam na imi? Jakub :/ (nienawidze tego imienia :/). W tym roku sko?cze 13 lat :P. Mieszkam w Anglii blisko Londynu (dok?adnie w Welwyn Garden City). Lubie kompy, muze (rap i h-h ^^) no i laski :D. To chyba tyle :P
Pozdro
Seth:
Ja mam na imie Marcin ( takie sobie ;p )[Jak to, "takie sobie" ;) . Przecie? to najpi?kniejsze imi? ;] ] uwielbiam kompy i wszystko co z nimi zwi?zane . Z szko?y lubie tylko Infe i to all tak ogólnie jestem uczniem dobrym i nie sprawiam problemów ;] a co do wieku to mam 14 lat :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej