Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Exitulus:
Witam, mam na ime Andrzej ma 16 lat. IsentoR chyba powinien mnie kojarzy? xD
Interesuje si? Air Soft' em taki odpowiednik pintboal z replikami broni 1:1, troche skrobie w Photoshop'ie ale g?ównie retusze. No i nie moge pomin?? ?e jestem prawie naczelnym Redaktorem na GC :]
BakMan:
Heil! ;] Nazywam si? Kamil Patryk W?adys?aw (8 czerwca b?dzie to moje trzecie imi? - bierzmowanie ;] dlaczego W?adek? Bo to s?owia?skie imi? i posiada? je Jagie??o \m/). Rocznik '90, czyli 16 lat rocznikowo mam. Interesuj? si? muzyk? (rock, metal), grami i kobietami ;) Przywia?o mnie z Gothic Center (na którym jestem moderatorem) i mo?na powiedzie?, ?e troch? znam IsentoRa ;] Exitulusa zreszt? te? ;)
Astral:
no to moze i ja coś napiszę. mam na imię (wrr jak ja go nienawidze no ale co poradze :/) Filip.Urodziłem się i mieszkam w Gdańsku...wiek zna kilka osób i wystarczy :P interesuje się kompami,muzą...no i to by było wszystko
Trane:
Elo!
Mam na imi? Kamil. Jestem z Poznania. Interesuj? si? wszystkim co zwi?zane z komputerami, a w szczególno?ci grafik?. Kr?c? si? przewa?nie po forach warezowych, supportowych itp. No to by by?o na tyle, je?eli chodzi o mnie :]
Didson:
Imi?-->Micha?
Nazwisko-->A kogo to interesuje
Miejscowo??-->Z?otoryja(woj. Dolno?l?skie)
Wiek-->13 lat
Zainteresowania-->RPG,komputery,sport, i powiekszanie licznika postów(nie nabijanie tylko powiekszanie czyli duza aktywno??)
Co? o sobie-->Wi?c co? o mnie, hmmm, stworzyciel wielu systemó gildii jakie? 95% nie ujrza?o ?wiat?a dzienego, zapalony user na wielu forach i oddany fan Gothica.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej