Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Halina Kiepska:
Hmmmm... Na pocz?tek wypada sie przywita?, wi?c witam- szczególnie znajome twarze ( nicki ).
Na imi? mam Adam ( bosko... ). Mam 17 lat, czyli mieszcz? si? raczej w ?redniej wieku, na tym forum. Obecnie mieszkam w pi?knym mie?cie, jakim jest Wo?omin. Wcze?niej by?em szcz??liwym obywatelem Warszawy.
Moje zeinteresowania s? do?? rozleg?e, poczynaj?c od muzyki, ko?cz?c na filozofii. Wplata si? w to zami?owanie do literatury, a g?ównie poezji, któr? czasami uprawiam ( z ró?nymi skutkami ). Lubi? tak?e obejrze? dobry film lub przeczyta? ciekaw? ksi??k?, w których brak p?ytkich rozwi?za? i kiczu, a pe?no filozofii i wielow?tkowo?ci. Oprócze tego interesuj? si? religiami ?wiata i wi?rz?cymi si? z tym przemy?leniami, tajemnicami itp.
W?ród znajomych posiadam opini? cz?owieka dziwnego, spontanicznego, wybuchowego i szczerego do bólu. Sami oce?cie czy to dobrze, czy ?le.
Tyle wam starczy... Pzdr.
Boba Fett:
Witam. Mój nick to Boba Fett. Nazywam się ÂŁukasz Majewski, mam 15 lat i mieszkam w ÂŻaganiu (niedaleko ÂŻar, 50 km od Zielonej Góry).
Moim zainteresowaniami są... jest ich chyba trochę za dużo, by je tutaj wymienić. :). Lubię filmy pokroju Predator, Star Wars, Alien, Rambo (dużo wojennych właśnie lubię) i wiele, wiele innych z TV.
Moim wielkim hobby jest czytanie książek (średniowiecze, fantastyczne, SW, wojenne). Jestem też fanem CDA. xD Lubię słuchać także muzyki, ale tej trochę starszej (Modern Talking, itp.).
Lubię także przesiadywać przy komputerze. Gram raczej w każdy rodzaj gier (nie lubię sportowych i samochodowych).
DeadFish:
No więc nazywam sie Artur, ale wszyscy na mnie mówią Turing, tak więc z moim imieniem spotykam się bardzo żadko....mam 15 lat, interesuje sie sprzętem komputerowym i grami, czasem lubie pograć w tenisa, nogę, pingla, siatke...pogrywam głównie w RPG-i, czasem coś w stylu GTA czy NFS, ewentualnie strategie RPG
Kukowsky:
Hmmm coś o mnie... Nazywam się Kamil, ale mało kto mówi mi po imieniu. ;) Moja ksywka to Kukowsky. Powstała ona tak wogóle z pośpiechu podczas gdy rejestrowałem się na jednej stronce i ksywka "Kuki" była zajęta. Wtedy do głowy wpadło mi Kukowsky i teraz bez tej ksywy nie mógłbym żyć. :) Najprędzej idzie mnie chyba skojarzyć z forum gram.pl, gdyż tam najwięcej się udzielam. Moje zainteresowania są całkiem spore, dlatego nie chce mi się ich teraz wymieniać. ;) Rzecz jasna jestem tutaj by pisać o wspaniałem serii Gothic.
Budyn:
Witam, nazywam się Marcin, mam 14 lat. Zainteresowałem się Gothikiem ze strony gram.pl Trochę się tu gubię, ale myślę, że szybko zorientuję się w wątkach. Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej