Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
tH.:
Jak wszyscy z Was zosta?em zes?any do ?wiata materialnego, a by?o to oko?o 17 temu lat. Bynajmniej tak powiadaj? i tak te? zosta?o zapisane. Z poza wielu dziwnych i nie dziwnych a jak?e i innych zainteresowa? z punktu przeci?tnego cz?eka nie wymienie ani jednego, gdy? kogo to obchodzi. Abo poza tym wed?ug mojego abstrakcyjnego rozumowania s? to sprawy z teczki "pierdo?y", tak wi?c nie wypada o tym za du?o mówi?. Przez wielu a tre?ciwiej, przez rodzicóz jestem uznawany za dziwnego, przez babke za opentanego natomiast przez kumpli najblirzszych jako "abstrakcyjny" cokolwiek maj? na my?li. W ostatnim tym przypadku s?owo "opentany" mo?emy przeistoczy? na dosy? wczesne "zboczenie" z religi "prawid?owej", któr? wg wspomnianej Babci jest Chrze?cija?stwo. A owe opentanie zacz??o si? ju? w wieku 13 lat, kiedy to cz?owiek zaczyna samodzielnie my?le?. Có?, mimo wszystko co kolwiek mnie "op?ta?o", jestem z tego zadowolny.
Poza szeroko nie wymienionymi zainteresowaniami, a mo?e i aspektami mojego ?ycia zajmuje si? równie? szeroko, ponadto i g??boko poj?t? dziedzin? ezoteryki.
Stety a mo?e i niestety wi?cej nie napisze i do podopisuje. ano poza tym wiele, tzw. "czasu", sp?dzam na niewydajnym spaniu przeczesuj?c niematerialne p?aszczyzny gastrometyczno modularne.
Có?, jak mówi?em a w?a?ciwie pisa?em wi?cej ci?gn?? tego zawi?ego przekazu nie b?d?, który to jest ma?o tre?ciwy lecz konkretny bowiem z mego punktu widzenia napisa? mia?em to co napisa?em a kogo obchodzi s?owo zwane "imieniem" czy lokacja, któr? obecnie zamieszkuje.
Arkhan:
--- Cytuj ---A wi?c moja kolej. Ja nazywam sie Gracjan (dziwne imie). Jestem brunetem Mam 16 lat. Ogólnie to lubie kompy i muzyk?. Moim "idolem" (nie wiem czy tak go nazywa?) jest Bam Margera. Lubie Rock, Metal, Gothic (gre te? :P) Uwielbiam gry RPG i niektóre FPS (half Life 1, 2, 2Episode One) Moja przygoda z Gothiciem jest taka ?e zobaczy?em go u kuzyna z Gdyni. Aha...jeszcze jeden fakt. Jestem starszym kuzynem Astrala. Pozdro dla niego.
--- Koniec cytatu ---
Lol LOL LOL :D Czyzby Gracjan S ? :P
Dobra, ja mam na imie Karol, mam 16 lat i rowniez mieszkam w Rumi :P Interesuje mnie...czytanie pism komputerowych, pism o grach, instaalacja portali na serwerach, ofc Gothic...lubie posluchac dobrej muzy i czasem jakis film na DVD :P Troche tego jest aczkolwiek nie za duzo ;]
Z wyrazami szacunku...
Insiderth:
Mam na imi? Mateusz. Mieszkam w Majdanie Górnym(woj. Lubelskie). Znam si? dobrze na Informatyce. Interesuje si? Pi?k? No?n?, grami komputerowymi taki jak Gothic WarCraft. Bardzo lubie bra? udzia? w ?yciu furum.
Valdar:
Mam na imie Bart?omiej, mam 16 lat. Interesuje si? informatyk?, elektronik?. Róniesz uprawiam sporty np. Jazda na desce i rowe?e, gra w pi?ke no?n?, g?ównie na pozycji bramkarza. Skryptami HTML i PHP interesowa?em si? ale w k?cu zaprzesta?em zabawy w nich ;) Teraz staram si? pisa? opowiadanka, a nawet marze o napisaniu tekiego wi?kszego co? ala ma?y e-book by Valdar :D
Metztli:
Mam na imię Kasia, mam 16 lat, pochodzę z Pruszkowa (tego co niby w nim jest mafia) itp. itd. Lubie grać w RPG i jak większość dziewczyn w Simsy. Kocham teatr, chciałabym zostać aktorką i grać w musicalach. Uwielbiam śpiewać, to chyba jedyne co potrafie. Lubie rysować( ale nie umiem), słuchać ostrzejszej muzy typu rock i metal. Kocham koty, noc, wampiry i róże. Jestem osóbką dość wredną i złośliwa, lubie mroczne klimaty. W wolnym czasie jak nie gram na komputerze to oglądam filmy, albo o wampirach, albo o psychopatycznych mordercach albo bajki typu Shrek. Wbrew pozorom jestem romantyczna, wesoła, i baaaardzo gadatliwa. Nie lubie koloru różowego, pająków, przemądrzałych ludzi, dresów i fizyki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej