Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic Prawdziwa Historia - kontynuacja

<< < (6/7) > >>

DJEndriu:
Ja ogladam tylko filmiki o Gothic-u Quariora >D
reszta to kiepskie podrobki na cheat-ach :/

Russel:
GalAnonim jest dobry , może nie ma takiego samego chumoru jak quarior ale quarior robił gothic - prawdziwa historia z ''gothic - der film'' ; i on tylko podkladał glosy na Ivonce , a GalAnonim wszystko sam nakręca noi jest jeszcze jedna fajna rzecz , a mianowicie Fabuła , jest ciekawa , polecam kazdemu

Pozdrawiam, Russel

PRZEPRASZAM ÂŻE NAPISAÂŁEM DWA TAKIE SAME POSTY , ALE coś MI się STAÂŁO Z INTERNETEM I TAK WYSZÂŁO

rafalos890:
A mi się Gothic Prawdziwa Historia - kontynuacja nie podoba!!! Według mnie to nie jest ani za śmieszne, ani dobrze wykonane. Za to polecam 2 inne przeróbki Gothica: ,,Gothic Prawdziwa Historia" Quariora (za humor) i ,,Gothic : Deja Vu" PanPatoka (za wykonanie).

Pozdrawiam,. Rafalos890.    

DJEndriu:
mi się niepodobaja odcinki GalaAnonima itp.

Tylko Quarior :D tamte maja klimat a nie jak nie ktorzy to robia, są krecone na kodach, modyfikacjach itp.

Russel:
UWAGA jest już odcinek 13 , tym reazme Mohery zaczynaja podbijac wieliczke , podbily nowy obuz i obuz nielegalnych emigrantow - a bury Zenek planuje z kumplami dostac się do klozetu przeznaczenia

Link : http://www.youtube.com/watch?v=Fm4CwDsblBM&feature=user

P.S chce się pohwalic ze oglondalem filmik jako jeden z pierwszych bo po:
1. był tylko jeden komentarz
2. po drugie bylo tylko 15 odsłon :D

ogłądalem o 7:20 w czwartek dnia - 13.03.2008

czyli glaAnonim musiał go dodac coś w stylu 6:30 albo w nocy , bo wczoraj w środe jeszcze go niebylo xP

PZDR Russel

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej