Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic Prawdziwa Historia - kontynuacja

(1/7) > >>

Russel:
No więc tak oglondam sobie gothic - prawdziwa historia , i kiedy obejrzałem wszystkie odcinki i zaczołem oglądać Gothic Prawdziwa Historia - kontynuacja to zobaczyłem tylko że jest 7 odcinków chce się spytać czy ktoś wie czy wyszły dalsze odcinki
musze się dowiedziec czy bury zenosław( bezzio ) zdobendzie sloik z moczem teletubisia oraz kupom maćka z klanu , i musze wiedzieć czy lech kaczyński zemiści się na burym zenku za zabicie jarosława czy nie plx help :(

Pozdrawiam, Russel

<a href="//www.youtube.com/watch?v=WIooQGxq1hg target="_blank">//www.youtube.com/watch?v=WIooQGxq1hg[/url]</a>    link do odcinka pierwszego

P.S. wiem że to się przeksztalcilo w temat o dyskusji kontynuacji alternatywnej , i więc tak zostanie , tu dyskutujemy o alternatywnej kontynuacji a to co pisze wyzej , te pytanie , to onim zapomnijcie ;p

PLShayloPL:
Ja nic nie słyszałem jak na razie o dalszym odcinku wiesz trochę też twórcy muszą się namęczyć by film wypadł dobrze i śmiesznie.

Warto czekać.

Bard Hunter:
ten film (G:PH:AK)jest naprawde śmieszny.
Quarior tez stworzył świetny film alke ten jest naprawde bekowy!.
Czekam na 8 odcinek!

-DzieńDobry.Jest z telemunikacji.Mam nowy plan taryfowy dla Gomeza Vadera.
-Ah tak.Gomez wspominał że są za duże rachunki i chciał komuś z TP) przypier****.Możesz wejść!
"Wiedziałem że mie nie poznają!"-Diego do siebie.
-(straznik do straznika)Nie wiedziałem ze Diego pracuje teraz dla Telekomunikacji.

NAJLEPSZY DIALOG:P

Russel:
Yeach wyszedł odcinek 8 :) zapraszam do olgondania

http://www.youtube.com/watch?v=aaqBwUAAXtQ

ps zardze obejrzec wszystkie odcinki od PIERWSZEGO by wiedzieć oco chodzi
aha noi tutaj możecie pisac o kontynuacji alternatywnej

PozDRo Russel

Wysoki93:
Skończyłem właśnie oglądać 3 odcinek i myślę... co ja mówię... ja jestem pewien że tamta wersja Prawdziwej Historii była lepsza. Nie wiem czemu, ale nie czuję tego klimatu co podczas tamtych odcinków. Czekam oczywiście na kolejne odcinki - może GalAnonim2 się poprawi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej