Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gothic się zacina
Mantos:
ini może pomóc, ale coś i tak jest źle, gra nie ma prawa tak robić.
stefan666:
YMM albo karta graficzna bo twoj kolega ma karte akurat pod gothic 3 bo byla zalecana Radeon 1650 x pro lub ge force 7600 gtx gt jak kto woli a tak to wszystko oki tylko procesror mogl byc 3 ghz a nie 2,4 ghz
Respev:
--- Cytuj ---versja 1.8 pomózcie
--- Koniec cytatu ---
Nie 1.8 tylko 1.08. Załataj do wersji 1.5.2 i nie grzeb w pliku ini bo patch 1.5.2 zrobi to za Ciebie.
--- Cytuj ---MM albo karta graficzna bo twoj kolega ma karte akurat pod gothic 3 bo byla zalecana
--- Koniec cytatu ---
Brak słów. Jego karta jest lepsza od karty jego kolegi (błagam, nie doradzaj w tych sprawach, bo widać, że w ogóle się nie znasz na sprzęcie). W procesorze nie moc obliczeniowa jest najważniejsza, ten akurat jest ok. Gothic 3 może o niebo lepiej chodzić koledze, bo dużo lepszy procesor od ciebie (althon dual core).
Gangsta:
Ale ty nie rozumiesz respev....jak ja mam althon AMD 64x dual core 2,4ghz 4000+
a kumpel ma althon dual core 1,6ghz 3000+ to kto ma lepszy?!
wiec co mam zrobic pobrac patcha 1.5.2??
Gangsta:
powiem teraz święte słowa mojego kolegi....nieważne czy Gothic 3 bedzie ryginałem czy nie....zadna łatka ani nic nie moze tej kochanej zdebugowanej grze...możesz miec komputer nawet i 4 giga ramu karte graficzna nie wiadomo jaka najlpesza procesor 6000+ a i tak to ścierwo bedzie się zacinac....i te kochane patche mi nie pomogły i się nie zdziwie jak tu bana dostane bo gothic 3 jest najbardziej pokochajana grą i najbardziej niedorobioną jaka znam..Bioshock rządzi to jest gra....a Gothic 3 to kurewskie gówno hja warte
POKĂJ
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej