Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gothic się zacina
Pinkiman:
Twój kolega to wymięka... Gdybyś zobaczył co u mojego kumpla się dzieje to ja nie mogę!!
Podam Ci jego konfigurację i co mu chodzi:
Pentium 2 340Mhz
128 RAM
Geforce 2 MX 32MB 0 Pixel Shader Mode
Odpaliły mu (i nie zacinały się!!!) takie gry jak Splinter Cell Chaos Terrory, Gta San Andreas, Prince of Persia Dusza Wojownika czy nawet Call of Duty 2
Nie rozumiem jak on mógł tak ''zmiksować'' kompa
A wracając do tematu. Twój komp nie jest zły ale czasem przez byle głupotę gra tnie jak .........(miejsce do uzupełnienia) To może być spowodowane starymi sterownikami, źle dobraną płytę główną ale to są bardzo często spotykane sytuację. Powodów może byś setki ale najpierw sprawdź te dwa.
Respev:
--- Cytuj ---wiec co mam zrobic pobrac patcha 1.5.2?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Najpierw patcha 1.12, potem 1.5.2. A zainstalowałeś sterowniki dla procesora AMD dostępne na płycie z Gothic 3 w folderze Support?
Gangsta:
Wlasnie tak zrobilem najpierw 1.12 bo bez tego nie chcial wejsc 1.5.2 sterowniki mam najnowsze....i sterowniki do AMD zainstalowane
Nie wiem co robic juz....naprawde.....ÂŻAL
Rodney164:
Hmm, coż niestety musze ci powiedzieć że mam podobne problemy. Znikają tekstury, gra się tnie itp. ale co można zrobić ja robiłem wszystko by polepszyć jakość gry :
-nowe sterowniki karty graficznej
-średnie / niskie ustawienia grafiki w grze (sam kombinowałem przy ustawieniach)
-patch 1.12 i 1.5.2
-Gothic TWEAK_PL czy coś w tym stylu
-plik konfiguracyjny z takiej paczki ustawień to się nazywało chyba Gothic Tweaks
-wyłanczam niepotrzebne programy przed grą
-w moim przypadku mogę włączyć łatwo lepsze chłodzenie wentylatorka
Coż to sporo ale trochę lepiej mi wszystko działa i mniej się tnie, wystarczy się postarać
Nawigacja
Idź do wersji pełnej