Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

A co z Xardasem?

<< < (7/15) > >>

Vassili:
moim zdaniem będzie.
Dlaczego? Wiem że to jest "początek" ale zapewne spotkamy go jako arcymaga żywiołów (bo niebyło podizelone w tedy na kręgi) będzie nam dawał zadania, takie pojedyńcze i za bardzo nie będzie się wyłaniał zapewne.
-JEśli nie będzie bohatera gry (najprawdopodobniej) to jeszcze większe szanse że będzie bo go niezna.
Xardas to jakby to powiedzieć główny wątek gothica.

piotros1991:
Xardas jest kluczową postacią dla seri gothic ( jedna z wazniejszych ) więc chyba powinien się pojawic.    A odbiegając od tematu to podobno ma nie byc Bezimiennego co dla mnie wydaje się absurdalnie poniewaz Gothic to historia o losach tego bohatera, więc jak go nie będzie to produkcja powinna mieć inny tytoł.    

A czy ktoś wie ile lat ma w ogole Xardas ?  On mogł byc potężnym magiem wtedy kiedy np. Pyrokar lub Saturas srali jeszcze w pieluchy.  więc nie piszcie ze w Genesis będzie młodzieńcem czy coś. Jeśli w ogole będzie to na pewno nie zrobią z niego jakiegoś słabeusza.

Gal Anonim:
Xardas powinien się pojawić, bez niego trudno sobie wyobrazić Gothica tak jak i bez Bezimiennego ale jego też podobno ma nie być... mam złe przeczucia co do G4 jeśli nie będzie w nim nawet Xardasa...

A co do wieku Xardasa - on jest bardzo stary i wiemy to! W "Gothic 3 - Beginning" na komórki sterujemy młodym Xardasem, a akcja tej gry dzieje się 140 przed barierą!

Ingmar:
Moim zdaniem Xardas powinien się pojawić w następnej części gry, ponieważ zawsze praktyczbie kierował Bezimiennym...W pierwszej części wiedział o ÂŚniącym, w drugiej o smokach, a w trzeciej wiedział, że istnieje trzecia ścieżka(Adanosa).Istnieje także taka możliwość, że w końcu Bezio sam pokieruje swoim losem :)

"Pozdrawiam, Ingmar"  

piotros1991:
jeśli to ma byc przed tym wszystkim to będziemy grac Xardasem.?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej