Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

A co z Xardasem?

<< < (5/15) > >>

Mantos:
Według mnie to jest niemożliwe, być może w g4 zostanie wspomniany Xsardas. Oczywiście jest też możliwość, że jeśli gra będzie się toczyła przed wydarzeniami z Gothic 3 to istnieje taka szansa, chociaż wątpię...

Xarak Bunt:

--- Cytuj ---Przecież były 2 ścieżki w Gothic 3, których trzeba było zabić Xardasa. Jak by wystąpił w G4 musiałby być dalszym ciągiem fabuły, w której wybraliśmy wycieczke z Xardasem do tajemniczego świata.
Bo nie wiem jak inaczej można było wytłumaczyć jego przybycie do G4 spiteful.gif

--------------------

Przecież były 2 ścieżki w Gothic 3

Co za idiota gada takie rzeczy :/ przecież w Gothic 3 są 4 ścieżki :Assasynów,Ludzi,Orków i "Xardasa"
--- Koniec cytatu ---

Dziecko, czytaj UWAÂŻNIE! On napisał: Przecież były 2 ścieżki w Gothic 3, których trzeba było zabić Xardasa.
A NIE, ÂŻE SÂĄ 2 ścieżki ogólnie w trójce.

Po za tym  gra kimkolwiek będzie bohaterem będzie tylko grą. Przyznam, że bycie młodym Xardasem byłoby ciekawe, ale zobaczymy co twórcy nam zaprezentują.

rafalpat:
Czytałem parę informacji o g4 gdzie było napisane, że to będzie całkiem nowa historia, która będzie miała powiązania z 1,2,3. Dlatego chyba bohater też będzie całkiem nowy.

Bard Hunter:
W pierwszym poście trochę nawaliłem sorry:P

Gra Xardasem będzie głupia bo trzeba będzie zostać Maqiem(teoretycznie)
Xardas jednak powinien się tam pojawić ponieważ przed powstaniem bariery też był kimś ważnym
"Trzynasty MAg nadzorował tworzenie Bariry"-chyba Król nie dałby takiego ważnego stanowiska jakiemuś Nowicjuszowi no nie?!
Akcja będzie się toczyć przed sworzeniem Bariery...wierzę w to...
Proszę tylko żeby ktoś podał link to tej informacji.

rafalpat:
A co jeśli gra będzie toczyć się 200 lat przed wydarzeniami z całej serii np. w gothicu 2, Saturas opowiada o tym jak Innos płakał przez parę dni i pierwsi ludzie, którzy wypili jego łzy stali się pierwszymi magami ognia. Gra mogłaby być ciekawa kiedy byśmy zobaczyli początek magów wody i ognia do tego doszłyby całkiem inne gildie, których jeszcze nie znamy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej