Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Gdzie kupić Gothic 3

<< < (2/3) > >>

Gunses:
Idziesz do kasy i mówisz, że chcesz zamówić grę (i teraz albo zamawiasz ją tam albo kierują cię tak jak w moim przypadku do działu z multimediami - już ci drogę wskażą). Mówisz że chcesz zamówić Gothic 3 w Platynowej Kolekcji przydało by się żebyś powiedział nazwisko na kogo to ma być zamówione xD a oni mówią ci kiedy to dojdzie do Empiku. Nie wypełniasz żadnych formularzy... Po prostu zamawiasz Gothic 3 w Plat. Kol.

PzDr

Russel:
To dobra ale ja wole zamuwic normalne Gothic 3 ;p noto coto za problem , powiem że chce zamuwic zwyczajnego gothic'a 3 a nie platynowe ;p

PozDRo Russel

Elrond Ñoldor:
Gothic zwykły, a taki z platynowej kolekcji. Różnica tylko w nazwie i wyglądu poalowania ;f . Nie wiem jaki widzisz problem. Nie wiem jaki też masz problem z zamówieniem. Mnie sam facet z działu multimedi zaptał czy ma zamówić Noc Kruka gdy nie mogliśmy znaleść z kumplem, a na skłądzie nie było. Najzwyklejsza rzecz w świecie. Idziesz i mówisz że nie ma, a chciałbyś kupić.

Russel:
Spokojnie , juz szystko wiem , a jeśli chodzi otom platyne , sory ale ja wole zwykłego gothic'a 3 , ma lepsze opakowanie , takie czerwone :S

PozDRo Russel

Dante:
Tak zapytam. Czy Wrocław to takie za**ie że przez Allegro czy wysyłke kupić nie możesz? Ludzie po to są sklepy internetowe...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej