Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gdzie kupić Gothic 3
Russel:
Chciałbym się spytac gdzie można kupić orginalnego gothic'a 3 we wrocławiu lub w legnicy albo w jakimś innym mieście byle na dolnym śląsku , ponieważ moja siora miała mi kupić , szukała nie bylo , tak samo było jak szukał mój brat , więc chce się spytac czy wy wiecie gdzie można by było kupić Gothic 3
P.S. najlepiej gdyby to bylo miasto jak wroclaw , legnica , jenelnia góra ( tylko na dolnym śląsku ) pls HELP !!!!
PozDRo Russel
Gunses:
// Trochę dziwny temat, mogłeś się kogoś zapytać na PW//
Ja właśnie kupuje sobie Gothic 3 po niedzieli. Zamówiłem w Empiku, Gothic 3 w Platynowej Kolekcji i właśnie ma przyjść w sobotę a ja odbiorę po niedzieli. A więc we Wrocławiu na pewno jest Empik. Pójdź tam i zamów sobie Gothic 3 ( ja proponuje w Platynie - będzie taniej)
PzDr
Russel:
dzięki powiem siostrze , a ona swojemu chlopakowi ;p
a jak to się zamawia to to jest zamuwione SPECIALNIE dla ciebie i ty to odbierasz też w empiku , a ile platyna kosztuje
PozDRo Russel
Pawelck91:
Tak we Wrocku jest Empik na rynku taki dwupietrowy, a co do zamowienia to musisz podejsc do jakiegos ekspedienta i powiedziec mu ze chcesz zamowic Gothic'a 3 np. w Platynowej Kolekcji (kosztije on chyba niecale 60 zl ->59,90zl)
Russel:
a Może byś mi powiedział gdzie znajde tego ekspedienta , w jakiej części budynku czy cos , aha podczas zamawiania trzeba wypełniac jakis formularz czy cos , plisa napiszcie WSZYSTKIE szczegóły bo nie chce się ciągle pytac.
PozDRo Russel
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej