Autor Wątek: Brak reakcji przy...  (Przeczytany 3980 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shadown

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Brak reakcji przy...
« dnia: 08 Styczeń 2008, 15:15:58 »
Otóż, mam problem natury technicznej. Przeszukałem całe te forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi o to, że gdy klikam na ikonę Gothic 2 Noc Kruka to komputer tak jakby myśli chwilę i koniec.. okno z "Gothic 2 Noc Kruka" nie pojawia się i ekran nie robi się czarny. Zdarza się tak, że gdy proces Gothic2 jest aktywny to nagle załapuje i mogę grać ale to czasem po godzinie, a czasem po 3 nic się nie dzieje. Zauważyłem też, że gry zamykam system z aktywnym procesem gothica to pojawia się okno "Gothic 2 Noc Kruka" i szybko znika i komp wyłączony. Jak zmieniłem treść pliku VDFS to okno pojawiało się od razu, ale za to wyskakiwał problem acces violation (nie pamiętam jak się pisze).

Proszę pomocy! Chce mi się grać!

Offline woyaru

• Kret
  • *
Brak reakcji przy...
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Maj 2008, 12:32:04 »
Odświeżam temat.
Mam podobny problem. Probuje uruchomic gre, pojawia się klepsydra. Ale po chwili nic się nie dzieje. Przejrzalem praktycznie cale forum i znalazlem tematy o podobnym problemie. Mi niestety rady z edycja pliku VDFS.CFG nie pomagaja w ogole. Oczywiscie mam orginalna wersje gry. Jest to Platynowa Kolekcja - Saga Gothic. może gdybym mial samego Gtohica II, bez od razu wbudowanego dodatku to gra by smigala, no ale coz. Mam to co mam. Wiem ze podobny problem się zdarzal i musi byc jakies rozwiazanie (inne od edycji pliku VDFS.CFG).

Forum Tawerny Gothic

Brak reakcji przy...
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Maj 2008, 12:32:04 »

Offline Muffasa

• Kret
  • *
Odp: Brak reakcji przy...
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipiec 2008, 17:31:49 »
Witam też miałem ten problem ale wiem jak to zrobić...

Rozwiązanie:

Sprawdź plik VDFS.CFG znajdujący się w głównym katalogu gry ( otwórz plik np. w notatniku ). Prawidłowa konfiguracja powinna być zgodna z poniższą

[VDFS]
DATA\*.vdf
DATA\*.mod
[END]

Z tym ,że musisz włączyć grę za pierwszym razem pokaże się czarny ekran a potem się wyłączy i wchodzisz tak jak napisałem zmieniasz i gra będzie działać:)

Forum Tawerny Gothic

Odp: Brak reakcji przy...
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipiec 2008, 17:31:49 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything