Tereny Valfden > Dział Wypraw
Kierunek - Numenor
Hakuś:
-Crisis! Czekaj! Idę z tobą!
-No to pospiesz się, trzeba uważac na tych krasnali...
Hakner wraz z Crisisem i Marsikiem udali się w kierunku miejsca budowy.
Sado:
Sado położył się nad brzegiem i zaczął wpatrywać w niebo. Chmury płynęły po nim beztrosko, niczym się nie przejmując.
- A więc ludzie z Marantu ocaleli... - rzekł jakby do powietrza. - Zgodnie z planem powinien być w naszym świecie... cholera... kiedy się wreszcie zjawisz? Potrzebuję cię. Krasnoludy wkroczą zapewne do miasta, na które spadnie meteor, zabijając ich wszystkich. Z tej żałosnej wyspy, wprawdzie nici, będzie się trzeba wybudować tutaj... mam nadzieję, że Chabacik zrobił o co go prosiłem. Nowy zakład... hmm... i mój mithril. Ludźmi z Marantu wprawdzie nie ma co się przejmować, bardziej mnie martwią ci z kontynentu. Będę musiał pomówić z orkami...
Dracon wstał, po czym obrócił się patrząc czy czasami nikt się nie czai. Zdawało mu się, ze coś usłyszał...
- ... Kiedy się zjawisz?
Isentor:
Pośrodku placu w wiosce pojawiło się ciemnozielone światło, z którego po chwili wyszedł IsentoR.
- Panowie, część obywateli jest już na Numenorze czy Valfden jak obecnie zwać się będzie wyspa. Wasze zadanie dobiegło już końca. Obywatele Ombros wracają ze mną do obozu pozostałych odeślemy statkiem do Ilusmiru skąd teleportujecie się do Elanoi. Po powrocie do obozu członkom armii zlecę pewne zadanie.
Wyprawa Zakończona
Boba Fett - 15 punktów reputacji, 500 sztuk złota
Hakner - 8 punktów reputacji, 300 sztuk złota
Marsik - 8 punktów reputacji, 300 sztuk złota
Crisis - 15 punktów reputacji, 500 sztuk złota
MeGiddo - 15 punktów reputacji, 500 sztuk złota
Lord Sado - 10 punktów reputacji, 400 sztuk złota
Nawigacja
Idź do wersji pełnej