Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kto będzie bohaterem G4? Jaki będzie główny Quest?

<< < (2/10) > >>

Onar:

--- Cytuj ---a może bohaterem będzie elwis preslej
--- Koniec cytatu ---

Ta jasne. Ja myśle, a raczej jestem pewien że bohaterm bedzie bohater gry, bo widziałem na screenach. Chciałbym że świat byłby 10x większy niż cała myrtana w Gothic 3 (ale byłaby faza xD) i żeby w fabule było dużo walk "kilku na jednego". Ogólnie co do fabuły to rówież tak jak 0321.......... byłaby przeszłośc beziego i by była podzielona na rozdziały (fabuła), bo w Gothic 3 była porozrzucana.

Bard Hunter:
Po dłuższym przemyśleniu tytułu to myśle zę bohaterem nadal by był Bezimienny tyle ze z 20 lat młodszy.
Byłby sługą Króla Rhobara I i wykonywał Questy od Króla i Lorda Sandredha,ojca Lorda Hagena.
Jego głownym Questem byłoby znalezienie nastepcy króla.
A przez pomyłke Rhobara II zostałby skazany na kolonie.

Piszcie dalej!!    

Aeskel:
Zastanówcie się zanim napiszecie. Jak możemy grać synem beziego, jak cała akcja ma się toczyć PRZED rozpoczęciem bariery.

--- Cytuj ---bedzie bohater gry, bo widziałem na screenach.
--- Koniec cytatu ---

Jak ty mogłeś widzieć screeny, jak jeszcze żadne nie zostały opublikowane -_- Gothic 4 jest dopiero w bardzo wczesnej fazie robienia. Nie ma mowy tutaj o screenach.

Onar:

--- Cytuj ---Jak ty mogłeś widzieć screeny, jak jeszcze żadne nie zostały opublikowane -_- Gothic 4 jest dopiero w bardzo wczesnej fazie robienia. Nie ma mowy tutaj o screenach.
--- Koniec cytatu ---

Nie?? To sobie zobacz tu :http://gothic.org.pl/gothic-4/gothic-4---4-screeny.html

Jednak jeśli się zastanowić to nie widać dokładnie czy to nasz bohater gry :(

Morial:
NAUCZCIE się SZUKAC A NIE PISZECIE CO POPADNIE xD

"Gothic 4 Genesis to najnowsza i prawdopodobnie ostatnia edycja słynnej serii gier cRPG. Wydawca sagi do procesu dewelopingu programu zatrudnił zupełnie nowe studio, które zajęło miejsce firmy Piranha Bytes. Projekt wyrósł w zdolnych rękach programistów ze studia Spellbound.

Fabuła Gothic 4 Genesis po raz kolejny wrzuca nas w ciało bezimiennego. Historia przedstawiona w programie stanowi kontynuację wcześniejszych edycji, zrezygnowano jednak z totalnie dowolnej progresji zaprezentowanej w Gothic 3. Czwarta edycja sagi wprowadzi znane z pierwowzoru rozdziały, które według dewelopera pozwalają kreować znacznie większe przywiązanie gracza do wątku fabularnego.

Wśród zmian i modyfikacji znaleźć można także znacznie większy i bogatszy w życie świat oraz zupelnie przebudowany system walki. Firma Spellbound postanowiła wykorzystać starcia z Gothic 3, poddano je jednak znacznym zmianom, a co za tym idzie bitwy są bardziej dynamiczne i rozbudowane. Do dyspozycji gracza jest spora ilość ciekawych ciosów.

Pod względem graficznym Gothic 4 Genesis prezentuje się bardzo okazale. Program działa na autorskim silniku studia Spellbound, wykorzystanym między innymi w grze Helldorado! "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jedno z fot przypomina mi Khorinis mozliwe ze akcja bedzie się toczyc na wyspie ale to moje domysły. Jezeli myrtana zostaje uwolniona to co się dzialo w tym czasie w khorinis i koloni tak waznym miejscu dla swiata gothica :D

Albo akcja bedzie się toczyc na nieznanych terenach ale wątpie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej