Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowi Magowie
MasterThief:
--- Cytat: Kel'dorej ---Ja jak zakłada ten temat się wypowiem.
Chciałbym magów przemiany. Używali by zaklęć związanych bezpośrednio z naturą i zwięrzętami. Mogli by się zmieniać i przywoływać zwierzęta. Czcili by jakieś nieznane bóstwo natury.
--- Koniec cytatu ---
Tacy nazywają się Druidzi :D
Btw.
Ja bym chciał żeby była siedziba Czarnoksiążników takich jak Xardas , i dawali by oni zupełnie nowe zadania itp.
Mnichu21:
ÂŻeby byli inni magowie trzeba by było zmienić Bogów. Mag OGNIA, bo inos jest bogiem stworzycielem ognia.Mag WODY bo adanos jest pane murz i oceanów.MROCZNY Mag bo beliar jest złym mrocznym bogiem.Gra gothic rózni się tym że nie tak jak w innych można sobie wybrać boga w czasie tworzenia postaci a poza tym w innych grach tego typu jest wiele bogów do wyboru i można się zgóbić
*Jestem tu bo chonor jest najwarzniejszy*
Mnichu21
Uchiha Sasuke:
ja bym kcial zobaczyc magow kaminiamileli by ciemno szare szaty mieli by ,kamienne pociski" "trzesienie ziemi" itd.
domek:
Moim zdaniem przydali bu się magowie:
ziemi-bronzowe szaty,czary''trensienie ziemi'' "pocisk ziemi" "piensc ziemi" "kula ziemi" "przyzwanie Błotnego golema"
przyrody-zielone szaty,"kolczasta liana" "przyzwanie stada"(przywołuje ruzne zwierzenta)"ostre liscie"
siwiatla-zulte szaty dla mistrzów białe,"wypendzenie zla" "pierscien swiatla" "zniszczenie ozywienców"
Artex:
Moim zdaniem fajni by byli magowie światła w białych szatach. Ich zaklęciami mogłoby być np. światło, kolumna światła, fala jasności. wyznawaliby oni Innosa, a ich celem byłaby walka z istotami Beliara zagrażającymi światu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej