Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak często używasz kodów?
Uchiha Sasuke:
Przyznam się w ostatnim tygodniu użyłem chba wszytkich kodów ktore istnwją ale mam alibi robie komiks
Wracając do tematu kodów najcęściej używaja ci który po prostu nie potrafia grać
kuczaja:
Kto najbardziej oszukuje? JA!!!
Mnie nikt nie przebije ja na dzień dobry wpisuje bmarvinb i cheat god! Potem na 20000000 exp i mam za potwora level ! Potem skakam przy pomocy F8 do miejsca wymiany, jak mam mało rudy to marinem, i mam 1000 bryłek! Jak jest broń 2H to zmeniam flagsy i jest 1H, ale wbija się w ziemie podczas ataków.
Podkreślam jestem największym cheaterem jakiego znacie, bo nawet przed sprawdzianem mówie "cheat god" :)
A i jeszcze coś nie czytaj tego na górze bo tam są napisane kody, ups! Napisałem ostrzeżenie po kodach....
Pozdrowienia
Mr.Snaki:
KODY SÂĄ ZÂŁE JA UÂŻYWAM JAK MAM PROBLEM (BUGI LUB LAGZY) KODOM MĂWIMY NIE !
to UZALEÂŻNIA
ROAREKODWIERTAREK:
kodow uzywam gdy skoncze gre Fajna sieke można wtedy zrobic np. w takim Khorinis Wpisujesz marvin i jedziesz na maxa! Setka trolli naprawde rozkręca imprezke
Nessa:
Kody odbierają radość z gry i satysfakcje.
Zaznaczyłam odpowiedzi negatywne. Nie używam kodów ,jakieś 3 lata temu próbowałam ,ale wyskakiwał mi błąd (jakiś znak ,że lepiej tego nie robić czy cuś).
Nie potrafię odmówić sobie satysfakcji po przejściu jakiegoś poziomu nad którym się tak długo męczyłam (czyżby uzależnienie ^^)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej