Wygląd:
- Lubie styl na `metala` albo jeszcze lepiej `gotha` ale też bez przesady. Pieszczocha, glany, czarna bluzka i czarne jeansy. Ale taki `normany` styl też mi nie przeszkadza. Jedyne czego nienawidzę to dresy, nieważne jak facet byłby przystojny i zniewalający, nie zwróce uwagi na dresiarza.
- Długie, zadbane włosy. Fajnie by było jak by pozwalał się nimi `bawić`
- Podstawa to czystośc i świerzośc. No sorry, wy od nas wymagacie abyśmy o siebie dbały a mężczyźni to co? Only woda i mydło?
- Oczy, nie mam określonego koloru, ale czasami mają w sobie coś takiego że miękną mi kolana i patrząc w nie, nie wiem co powiedzieć.
- Lekkie umięśnienie jest w cenie
Charakter:
- Musi być opiekuńczy, ja jestem marzycielką więc potrzebuje kogoś kto twardo stąpa po ziemi
- Broń boże żadnych lizusów! Ja czasem muszę się posprzeczać, nie znoszę przesadnej słodyczy, to zabija związek.
- Ale z drugiej strony, lubię być przytulana, głaskana i drapana po pleckach jak mały kotek, czasem potrzebuję traktowania jak mała królewna
- Trochę zazdrości nie przeszkadza, ale przesadna-zabija
- Mężczyźni zawsze narzekają na brak luzu w związku, a tutaj to ja narzekam. Nie lubię jak mężczyzna zabiera mi cały wolny czas. Muszę mieć go trochę dla siebie.
- Lubię facetów z charakterem, a nie ciapy...
- Fajnie by było, jak by umiał pocieszyć, gdy jestem smutna i mam doła.
To chyba wszystko