Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (16/18) > >>

Respev:

--- Cytat: Dairin ---Skarpetki skład: Bawełna 58 % Poliamid 29.5 % Polipropylen 10,5 % Elastan 2 % :)
--- Koniec cytatu ---

Gratuluję skopiowania składu skarpety za 3,50zł (wygooglowałem to). Ja mówię o skarpetach typu Nike za 12zł, a nie za 3zł robione przez bezzębne góralki.

--- Cytuj ---Dużo, może nawet wiedzieć więcej niż Ty
--- Koniec cytatu ---
Np. co może dziewczyna w tym wieku wiedzieć o brutalności życia? Powiedz szczerze, ile dostałaś razy w życiu z pięści w twarz? Ile razy cię szykanowano, ile szantażowano? 80% płci męskiej przeżywa podobne rzeczy na co dzień.

Dairin:
Heh. Wygooglowałam to, ale najpierw pytałam mojej mamy, która jest technologiem odzieży i potwierdziła, że są również takie skarpetki (elastan- np. rozciąga skarpetkę), ale nie zaprzeczam, że nie ma skarpetek 100% bawełna. . Za 12 złotych?! - to nawet moje nie są takie drogie :P

Respev:

--- Cytuj ---Z drugiej strony, co piętnastolatka może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Np. co może dziewczyna w tym wieku wiedzieć o brutalności życia?
--- Koniec cytatu ---

Zapytałeś się, co może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich, więc nie zmieniaj tematu. Niektórzy mężczyźni
po 20-tce nie przeżyli nawet tyle, co Ty tu napisałeś. Wiele razy mnie szantażowano, szykanowanie nie w takim stopniu- ale nie można tego uniknąć (również na tawernie, więc doświadczyłam niektórzych z tych rzeczy. I co z tego wynika?  ;) ) Pozdrawiam :)

Bela:

--- Cytuj ---Respev:

CYTATZ drugiej strony, co piętnastolatka może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich.

CYTATNp. co może dziewczyna w tym wieku wiedzieć o brutalności życia?

Zapytałeś się, co może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich, więc nie zmieniaj tematu.
--- Koniec cytatu ---

A ty nie czepiaj się szczegółów, życie, to właśnie obcowanie z innymi ludźmi, nie ma takiej sytuacji w życiu, z którą by nie był powiązany inny człowiek. No więc brutalność życia jest spowodowana stosunkami międzyludzkimi i na dowrót - jedno zależy od drugiego i z drugim się przep;lata więc nie szukaj dziury w całym - podaje mi to na rozpaczliwe czepianie się czegokolwiek, gdy brakło sensownych argumentów..

--- Cytuj ---Wiele razy mnie szantażowano, szykanowanie nie w takim stopniu- ale nie można tego uniknąć (również na tawernie, więc doświadczyłam niektórzych z tych rzeczy. I co z tego wynika? ;) ) Pozdrawiam :)
--- Koniec cytatu ---

Dairin proszę cię.. Robisz z igły widły, bo powiedz jakie formy szykanowania cię spotkały? W szkole się pewnie śmiali bo się dobrze uczyłaś, na tawernie się śmiali z twoich argumentów, śmiali się jeszcze z jednej twojej życiowej historii, której nie przytoczę (kto jest tu dość długo to będzie pamiętał) - i co? To nazywasz szykanowaniem? Boże dziewczyno toż to komiczne, śmieszne i zabawne!

Walentin uważa, że wie dużo o życiu i o tym jakie jest brutalne - ile razy dostałaś wpier*ol pod bramą bo nie miałaś 50 groszy dorzucić się do wina? Ile razy ci przyszło lać się z kimś w obronie twojego chłopaka? Ile razy miałaś do czynienia z miejscowymi drechami, którzy potrafią cię gonić przez pół miasta tylko dlatego że się na nich popatrzyłaś? Szczuł cię ktoś kiedyś psem obronnym? Miałaś złamany nos lub zakładane szwy? Zdarzył ci się jakiś wypadek przy pracy? Ile razy pod wieczór ręce ci się trzęsły ze zmęczenia, ile miałaś odcisków na dłoniach i ile ci z nich pękło? Wiesz jaki fajny ból? Gorąco polecam.

--- Cytuj ---Dużo, może nawet wiedzieć więcej niż Ty. (nie mówię o konkretnym przypadku, ale ogólnie). Nie dyskryminuj ze względu na wiek, bo to bardzo nieładnie.
--- Koniec cytatu ---

Nastolatek może być nadwyraz dojrzały jak na swój wiek, może mieć ukształtowany światopogląd, może dostrzegać problemy świata i zło dotykające ludzkości. I co z tego? Co wynika z samej świadomości? Ano g*wno.. Syty nigdy nie zrozumie głodnego że tak powiem

--- Cytuj ---A co do skarpetek. Mam na nogach skarpetki noszone od tygodnia, zapach "perfum" czuć dopiero po dokładnym obwąchaniu 1mm od nosa. Cóż, raczej nie powiem pełnego składu, ale coś około 80% to bawełna. Nie czepiajcie się ceny, bo 3 złote kosztowały. Tyle, że jak widzę dziewczyny kupują bardziej ładnie ozdobione skarpetki. Przynajmniej u mnie. Bo choćby nie wiem jak bardzo były wykonane ze sztucznego materiału, w większości liczy się tylko wygląd.
--- Koniec cytatu ---

Chodzisz w jednych skarpetkach tydzień? Rządzisz.. Bezapleacyjnie rzadzisz.. Wręcz bym powiedział, że jesteś niedopodpier*olenia..

MooN:

--- Cytuj ---Dairin proszę cię.. Robisz z igły widły, bo powiedz jakie formy szykanowania cię spotkały? W szkole się pewnie śmiali bo się dobrze uczyłaś, na tawernie się śmiali z twoich argumentów, śmiali się jeszcze z jednej twojej życiowej historii, której nie przytoczę (kto jest tu dość długo to będzie pamiętał) - i co? To nazywasz szykanowaniem? Boże dziewczyno toż to komiczne, śmieszne i zabawne!

Walentin uważa, że wie dużo o życiu i o tym jakie jest brutalne - ile razy dostałaś wpier*ol pod bramą bo nie miałaś 50 groszy dorzucić się do wina? Ile razy ci przyszło lać się z kimś w obronie twojego chłopaka? Ile razy miałaś do czynienia z miejscowymi drechami, którzy potrafią cię gonić przez pół miasta tylko dlatego że się na nich popatrzyłaś? Szczuł cię ktoś kiedyś psem obronnym? Miałaś złamany nos lub zakładane szwy? Zdarzył ci się jakiś wypadek przy pracy? Ile razy pod wieczór ręce ci się trzęsły ze zmęczenia, ile miałaś odcisków na dłoniach i ile ci z nich pękło? Wiesz jaki fajny ból? Gorąco polecam
--- Koniec cytatu ---

Brawo! Apropo dresów. Gdy wracałem ze szkoły szedł za mną dres. No nic. Idę dalej. Potem przyszedł drugi z piwem. Już dwójka za mną lazła. Gdy byłem przy mieszkaniach trochę ich wyprzedziłem. Potem wysłuchałem ładnego dialogu na mój temat. Kawałek:
(...)
-Gdzie ten kur*iarz spie*rzył?
-Ku*wa! Następny spie*dolił.
(...)

A co do skarpetek. Mam na nogach skarpetki noszone od tygodnia, zapach "perfum" czuć dopiero po dokładnym obwąchaniu 1mm od nosa. Cóż, raczej nie powiem pełnego składu, ale coś około 80% to bawełna. Nie czepiajcie się ceny, bo 3 złote kosztowały. Tyle, że jak widzę dziewczyny kupują bardziej ładnie ozdobione skarpetki. Przynajmniej u mnie. Bo choćby nie wiem jak bardzo były wykonane ze sztucznego materiału, w większości liczy się tylko wygląd.

--- Cytuj ---Nastolatek może być nadwyraz dojrzały jak na swój wiek, może mieć ukształtowany światopogląd, może dostrzegać problemy świata i zło dotykające ludzkości. I co z tego? Co wynika z samej świadomości? Ano g*wno... Syty nigdy nie zrozumie głodnego, że tak powiem.
--- Koniec cytatu ---
W pełni się zgadzam.

Doman:
Ok, ja nie będę pisał o skarpetkach tylko odpowiem na pytania w 1 poście tego wątku:

Jacy są mężczyźni w oczach kobiet? - tego nie wiem

Jakie są plusy i minusy obu płci? - nie chce nikogo urazić, ale wydaje mi się że kobiety mają znacznie wyższe mniemanie o sobie niż faceci, a faceci jak są przy kobiecie to zawsze chcą się pokazać - jacy są silni itp. doświadczyłem to na własnej skurzę.   

Jaka musi być kobieta aby "wpaść" w oko mężczyźnie? - ja lubię uśmiechnięte z długimi czarnymi włosami ubrane na czerwono :D jak są podobne, albo takie to wtedy się staram zakolegować, jak będzie normalna no to na dwór z nią, jakieś szczere rozmowy, sekrety itp. no a za kilka tygodni w trakcie jakiejś rozmowy po woli przybliżać twarz do jej, a jak ona też zacznie tak robić to taki WIELKI całus, a po całusie wyznać miłość, heh trochę pofantazjowałem ale ok. Za to niezbyt lubię jak kobieta maluje sobie oczy (czyt. pod oczami) i wygląda to jakby miała podbite oko, tak samo nie lubię jak śmierdzi od niej na 100 metrów perfumami, fuuu, dla mnie śmierdzą te perfumy o zapachu "róży" itp. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej