Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Ludzie i... kobiety/mężczyźni
Walentin:
Tak... yhymmm na pewno skarpetki robi się z czystej bawełny tak jest. W Chinach ci zrobia z naturalnej czystej bawełny... jesteś smieszny.
Vedymin:
Co do skarpetek to się nie wypowiem bo się nie znam. Kupuje je na bazarze o nazwie "Puma"
Właściwie mam dziewczyne i staram się o Nią dbac. Wali mnie to że musze harowac. Jest dla mnie ważna i zrobie wszystko żeby było jej jak najlepiej...W sumie jeszcze nie mam jakieś mega rodzinki i całego domu na głowie ale za kilka laty kto wie? Oczekuje tego samego od niej, tyle bez
pracowania
MrCzarnymen:
--- Cytat: Walentin ---Tak... yhymmm na pewno skarpetki robi się z czystej bawełny tak jest. W Chinach ci zrobia z naturalnej czystej bawełny... jesteś smieszny.
--- Koniec cytatu ---
A czy chiny mają monopol na skarpetki i myślisz że w chinach robią tylko skarpetki poliestrowe i akrylowe?
Ostatnio kupiłem skarpetki w Nike i napisane jest tak: Made in China 100% cotton-bawełna.
Respev:
--- Cytuj ---Tak... yhymmm na pewno skarpetki robi się z czystej bawełny tak jest. W Chinach ci zrobia z naturalnej czystej bawełny... jesteś smieszny.
--- Koniec cytatu ---
A ty masz coraz to głupsze argumenty.
--- Cytuj ---skarpetki – element codziennego ubioru. Zastąpiły powszechnie niegdyś używane onuce. Skarpetki są noszone zarówno przez mężczyzn, jak i kobiety w wielu kręgach kulturowych świata. Mają one kształt rury wyprofilowanej do kształtu stopy, wykonane są z bawełny (coraz rzadziej można spotkać skarpetki wełniane); nakłada się je na stopy. Skarpetki są warstwą ubioru chroniącą stopy przed zimnem i otarciami oraz izolującą je od obuwia
--- Koniec cytatu ---
Do tego dochodzi 20% poliamidu (skarpeta musi być elastyczna). Wybacz, jeżeli uważasz, że nam się w nich nogi pocą, to naprawdę proponuję przyłożyć się do nauki. Gdyby tak było, zakazali by sprzedaży skarpet, bo w ten sposób wszyscy mieli by grzybicę stóp.
Wybacz, ale nie dorosłaś do takiej dyskusji. Z drugiej strony, co piętnastolatka może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich. Nie próbujesz się ustosunkować do naszych wypowiedzi, tylko wynajdujesz fragment o skarpetach, który ma się nijak do dyskusji.
Dairin:
Skarpetki skład: Bawełna 58 % Poliamid 29.5 % Polipropylen 10,5 % Elastan 2 % :)
--- Cytuj ---Z drugiej strony, co piętnastolatka może wiedzieć o stosunkach międzyludzkich.
--- Koniec cytatu ---
Dużo, może nawet wiedzieć więcej niż Ty. (nie mówię o konkretnym przypadku, ale ogólnie). Nie dyskryminuj ze względu na wiek, bo to bardzo nieładnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej