Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (4/18) > >>

Dairin:

--- Cytuj ---I to mówi dziewczyna która nie miała pojęcia, że faceci siedzą z rozszerzonymi nogami dlatego, że pomiędzy nimi mają jaja...
--- Koniec cytatu ---

A czy Twoim zdaniem, jeżeli facet usiądzie normalnie to kwalifikuje go to do należności do niewielkiej grupy transwestytów lub kastratów? Jeżeli tak jest, to wychodzi na to, iż niewiele poniżej połowy osobników płci brzydszej nie posiada wyżej wymienionych organów.

--- Cytuj ---Kobietko nie chrzań tutaj o biologii skoro nie masz bladego pojęcia o co biega(wnioskując z Twojej ogólnej wiedzy o jajach).
--- Koniec cytatu ---

Mam takie pojęcie jak opisują podręczniki. "Jaj" nie mam. Ale z tego co wiem, nie są one tak wielkie, żeby nie pozwalały facetowi na złączenie nóg.

Respev:

--- Cytuj ---Ale z tego co wiem, nie są one tak wielkie, żeby nie pozwalały facetowi na złączenie nóg.
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś zobaczysz genitalia na żywo w pozycji siedzącej to zobaczysz jak to wygląda. Dlaczego nie bierzesz pod uwagę tego, że podczas siedzenia uda "osiadają" np. na krześle, a moszna również? Moszna gdy na czymś leży, posiada do 6cm średnicy. A jak poprosisz za parę lat partnera, to może ci pokaże, że nogi rozstawiamy po to, żeby moszna nie przyklejała się do uda, bo nie jest to przyjemne doświadczenie. Może nie wiesz (może tego też nie uczą na biologii) ale mężczyźni mają różnego rozmiaru penisy i moszny, tak samo uda. To, że ktoś ma mniejszą moszne i może nogi trzymać normalnie, to nie moja sprawa.

To w takim razie po co na ten przykład nosicie bluzki z dekoltami? Chcecie wietrzyć biust?

Dairin:

--- Cytuj ---To w takim razie po co na ten przykład nosicie bluzki z dekoltami? Chcecie wietrzyć biust?
--- Koniec cytatu ---

na pewno nie po to, żeby cycki miały więcej miejsca.

--- Cytuj ---A jak poprosisz za parę lat partnera, to może ci pokaże
--- Koniec cytatu ---

Mosznę widziałam w życiu nie raz. I nikogo nigdy nie musiałam o to prosić. Aczkolwiek pozostanę przy opini, iż skoro moszna ma 6 cm średnicy to facet nie musi rozkładać nóg na metr lub więcej. Moim zdaniem, wygląda żałośnie jak facet ponad dwa metry rozstawi te swoje długie nogi i zajmuje dwa miejsca w pociągu, wygląda wtedy bardziej komicznie niż Chudy z "Domu dla zmyślonych przyjaciół pani Foster". ;d

Vedymin:

--- Cytat: Dairin ---Mosznę widziałam w życiu nie raz.
--- Koniec cytatu ---
Ale penisa to już nie?  
No ale tak na serio to dziewczynko gdyby faceci niemusieli tak siedziec to pewnie by niesiedzieli

Dairin:
Chłopczyku, wydaje mi się, iż właśnie tak by siedzieli. Spójrz na mój post, który mówił o psychologicznym aspekcie takiego zachowania. Jest to post, który rozpoczął tą beznadziejną dyskusję o męskiej anatomii, która w moim odczuciu jest bezcelowa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej