Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (19/20) > >>

Merdarion:
@UP
A tak z ciekawości zapytam, jak ci się udało rozwiązać ten problem?
W moim poprzednim poście pisałem, że udało mi się wyeliminować ten błąd na początku gry, ale znów gdy doszedłem do odbijania kopalni pojawiał mi się. Na szczęście, nie wiedzieć co mnie natchnęło, wyłączyłem muzykę i jakoś poszło, bez wywalenia.

Freek:
@UP
A tak z ciekawości zapytam, jak ci się udało rozwiązać ten problem?

Jeśli to do mnie to odpowiem , najpierw starałem się zabić większość orków ( Nie ruszając Uruka ) a potem zabrałem trochę ponad połowę życia Uruka a Wenzel się nim zajął

A jeśli chodzi o Montere , to poprostu nie zabijałem Marika , uciekałem od niego , a kiedy Montera się poddała to Marik uciekł.

aSsItCh:

--- Cytat: IsentoR w 20 Lipiec 2008, 23:47:24 ---Parametry na max? Na pewno nic nie masz odpalonego w tle? Gothic to kapryśna panienka lubi panoszyć się bez towarzystwa jeśli rozumiesz co mam na myśli.

--- Koniec cytatu ---

No dałem na ustawienia wysokie, wszystko ładnie, płynnie śmiga, no ale co jakiś czas wyskakuje mi ten nieszczęsny błąd, w tle mam jakieś 2 programy tylko, które zjadają po 20 MB RAM, ale nie mogę ich wyłączyć, mój system to Vista Ultimate, nie chcę XP bo nie czyta mi jednego GB RAM, a 64 bitowy jest do bani.

McSloniu:
Ja tego nie miałem po czasu kiedy założyli mi Internet, przez 6 miesięcy (od kiedy kupiłem nowego kompa) nic takiego nie miałem a jakieś 2 tygodnie temu pojawił mi sie ten błąd. A i nie możliwe ze wina komputera gdyż potrójnie spełnia wymagania gry.

Merdarion:
Ponownie zainstalowałem Gothic'a 3 i znów mam ten sam problem co kiedyś. Mianowicie błąd "Where is the guru" wyskakuje tuż przed wejściem do Reddock. Znów instalacja trwa niecałe 10min, tymczasem pamiętam, że poprawnie powinna trwać około 30min. Dawniej problem ten pojawił się po incydencie w kopalni Nordmaru, gdzie również w pewnym miejscu mnie wywalało. Wtedy to poradziłem sobie po prostu nie zmieniając nazwy głównego folderu na "Gothic 3" (używany wcześniej) i już instalowało się dłużej.
Niestety tym razem to nie pomaga. Nie wiem czy ja wtedy coś jeszcze robiłem. Teraz też usuwam wszystko po Gothic'u: główny folder (po deinstalacji), folder w Moich Dokumentach, odinstalowuje Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, czyszczę rejestr, dodatkowo jeszcze zacząłem czyścić folder Temp. Ciągle instalacja trwa za krótko  :(.
Co jeszcze mogę zrobić?

@EDIT: Przez kod przeniosłem się do Norrisa i po chwili znowu mnie wywaliło przez Guru.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej