Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (17/20) > >>

Merdarion:
Podczas wyzwalania wielkiego pieca w Nordmarze z rąk orków wyskakuje mi błąd "Where is the guru". Pojawia się on w mniej więcej tym samym miejscu, konkretniej trochę dalej od wielkiego pieca. Wcześniej dosyć rzadko miałem z tym błędem do czynienia. Przez niego nie mogę iść dalej i nie dokończę tego zadania. "Where is the guru" pokazywał się również gdy chciałem kliknąć na ten wielki piec. Wiem, że ten błąd związany jest z RAM'em i domyślam się, że w tej hucie jest duże na niego zapotrzebowanie.
Mam AMD Athlon XP 2000+ 1.67 MHz, 1,5 GB RAM, GeForce FX 5600XT.
Możecie coś poradzić? Może wy też się z tym problemem spotkaliście? Plz Help, bo nie wiem co ja zrobię jak nie wykonam tego zadania.  :(

Mantos:
Masz patcha 1.6? Kiedy go zainstalowałem błąd się już nie pojawił

Merdarion:
No mam, zainstalowałem, ale nie uruchamiałem gry od save'a, bo szkoda mi było postępów w grze.
I co ja mam tera zrobić?  :(

EDIT: Okazało się, że ten błąd wyskakuje mi nie tylko w hucie rudy. Teleportowałem się do Klanu Młota, 
bo myślałem, że może z góry pójdę to mnie nie wywali, ale i tak "Where is the guru" mi się pojawił.

EDIT2: Teraz to się zupełnie pochrzaniło. Teleportuje się do Klanu Młota i nie ważne czy wejdę do huty
czy nie, to i tak mnie wywala. A przypominam, że wcześniej dosyć rzadko pojawiał się ten błąd.

Merdarion:
Przeinstalowałem grę, ale to i tak nic nie dało. Doszedłem jeszcze do tego, że błąd "Where is the guru" pojawia się prawdopodobnie (choć nie jestem pewien) tylko po użyciu kamienia teleportacyjnego. Tak myślę, bo bez żadnego błędu wyszedłem z huty i dotarłem do wieży Xardasa na własnych nogach. Po rozmowie z nim chciałem przenieść się do sali tronowej Rhobara II i wtedy mnie wywaliło. Normalnie załamka, co się mogło popsuć  :( ?

Pawel Najemnik z Farmy:
Coś z podstawką (silnikiem) jest źle. Spróbuj zainstalować grę komuś innemu i zobacz czy też mu to wyskoczy.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej