Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (15/20) > >>

Respev:
Przecież mówię - Where is the guru powstaje przez wyciek pamięci (przynajmniej wg. mnie). Sytuację naprawia po części patch 1.5.

kacper422:
Ja mam komputer.

Procesor Intel X4 2,44 GHZ
RAM 2 GB DDR2
Karta Grafiki: Jakiś tam ATI (na 100% 512 MB)
Dysk Twardy 500 GB

Wszystko śmiga na HIGH nawet Sherdery 3.0 bez żadnej zacinki. A tu jak sobie gram conajmnej godzinę w Gothica 3 Wyskakuje "Where is the guru?"

Jak widać komputer jest nowy ma dopiero tydzień kiedyś w Gothic 3 nie mogłem grac nawet na LOW i dla tego tak bardzo chciał bym pograc. Nie wiem odinstaluje, zainstaluje grę może coś mi pomoże. ;]

PS. Aha grę włączam przez Xfire. Może to być problemem?

A oto Screen:

Isentor:

--- Cytat: kacper422 ---Ja mam komputer.

Procesor Intel X4 2,44 GHZ
RAM 2 GB DDR2
Karta Grafiki: Jakiś tam ATI (na 100% 512 MB)
Dysk Twardy 500 GB

Wszystko śmiga na HIGH nawet Sherdery 3.0 bez żadnej zacinki. A tu jak sobie gram conajmnej godzinę w Gothica 3 Wyskakuje "Where is the guru?"

Jak widać komputer jest nowy ma dopiero tydzień kiedyś w Gothic 3 nie mogłem grac nawet na LOW i dla tego tak bardzo chciał bym pograc. Nie wiem odinstaluje, zainstaluje grę może coś mi pomoże. ;]

PS. Aha grę włączam przez Xfire. Może to być problemem?

A oto Screen:

--- Koniec cytatu ---
Zainstalowałeś najnowszego patcha, który bądź co bądź niweluje ten błąd?
ftp://eros.gram.pl/gothic/Patche/Gothic_3...h_v1.6_Full.exe

kacper422:
Eee... nie kiedyś miałem przed reinstalką i moim z zdaniem z patchem gra mi gorzej chodzi.

PS. No i oczywiście wyskakiwało mi Guru.

Isentor:
Gra nie może chodzić ci z patchem gorzej bo poprawia on stabilność gry, błędy w zadaniach etc.. Takiej wersji jeszcze nie słyszałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej