Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the guru?
Respev:
--- Cytuj ---Moja wersja jest taka - Where is the guru to nie tyle co błąd, a zapobiegnięcie przed nim. Twórcy dobrze wiedzieli o błędach i celowo nagrali ten komunikat, np: przed tym by komputer nie musiał awaryjnie wyłanczać się bo nasze podzespoły są delikatne i nie należy na nich podgrzewać kolacji
--- Koniec cytatu ---
Przecież błąd "Where is the guru" to nic innego jak wyciek pamięci i zapychanie bufora dysku twardego, czyli błąd programu, a nie zapobieganie przed czymś -,-
Syriusz Black:
ten błąd jest najprawdopodobniej spowodowany słabością komputerów, znaczy niespełnianiem wymagań, tak przytnjamniej jest w moim niestety przypadku, i większosć mnie podobnych problem ma taki sam, wiec zaiste i wy mieć problem taki możecie.
koczi:
mam taki sam problem.
ale próbowałem juz wszystkiego chociażby odinstalowania windowsa
Nie działa.
myślę że to się zdarza jak się za długo gra bo pojawia mi sie to zawsze jak siedze przy kompie dłuuuuuuuugo.
Ostatnio jednak zdaża się to jak jestem koło Geldern
Trza kupić nową kartę graficzną.O ile mnie bedzie stać
bandito88:
No coż... Zrobiłem wszystko tak jak było tu napisane. Krok po kroku. Gram na minimalnych ustawieniach, mam nowe sterowniki itd. Niestety dalej mi wyskakuje błąd: Where is guru? - Zawsze w Monterze. W komunikacie chodzi o jakiś plik: ge_archivefile. Kto wie o co w tym chodzi?
Resio:
Panowie to napewno nie przez sprzęt , posiadam GF88 GTX,2GB ram,C2D E66. Błąd wyswietla mi sie tylko i wyłącznie na Viscie , na XP nigdy takiego czegoś nie widziałem. Zaistalowałem najnowsze stery, dirext i nic się nie ruszyło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej