Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Biały ekran

(1/2) > >>

SoBeK:
Witam.
W trakcie gry, gdy spogladam na skaly, ziemie itp, na calym ekranie wyskakuja mi biale, grube paski. Gdy spojrze sie na niebo jest czysto. Zauwazylem, ze nie dzieje sie to przypadkiem. Gdy spojze jeszcze raz na to samo miejsce bialy ekran sie powtarza.

tomson:

--- Cytat: SoBeK ---Witam.
W trakcie gry, gdy spogladam na skaly, ziemie itp, na calym ekranie wyskakuja mi biale, grube paski. Gdy spojrze sie na niebo jest czysto. Zauwazylem, ze nie dzieje sie to przypadkiem. Gdy spojze jeszcze raz na to samo miejsce bialy ekran sie powtarza.

--- Koniec cytatu ---

witam---u mnie jest to samo ze tnie to biały ekran co chwile i latajace paski--dokładnie tak jak opisałes

Isentor:
Jesteście pewni, że posiadacie odpowiedni sprzęt by grać w Gothic 3 ? Podajcie parametry swoich kompów bądź poczytajcie wymagania widocznie któraś z rzeczy nie zgadza się.

tomson:
posiadam 3.2 ghz zegar 1 gb ramu karta raderon 1600 pro -- i tnie gram na minimalnych ustawieniach--i biały ekran tez mam dosc czesto

Xarak:

--- Cytuj ---posiadam 3.2 ghz zegar 1 gb ramu karta raderon 1600 pro -- i tnie gram na minimalnych ustawieniach--i biały ekran tez mam dosc czesto
--- Koniec cytatu ---

A posiadacie oryginalną wersje gry ??
bo jeżeli to pirat to to wszytsko wyjasnia i nikt z tutaj obecnych raczej wam w tej sytuacji nie będzie potrafił pomuc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej