Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasze śmieszne bugi w grach z serii Gothic

<< < (5/6) > >>

Rysownik:
Ja raz miałem jak strażnik chciał wrócić na miejsce po walce z trollem w obozie (kody) i nie mógł wejść. Lewitował czasami brzuchem do góry lub do dołu i się obracał.   Niestety jak się ruszyłem to stanął normalnie

Azariel:
Ja w G2 miałem takie coś że jak wyciągam miecz i idę na trolla on mnie uderza a ja wylatuje w powietrze.Jak leżę na ziemi to Bezi rusza ustami.To raczej nie jest bug ale wygląda jakby się modlił żeby wygrać.

Insane:
Raz w Gothicu 1 w starym obozie wszedłem do swojej chaty i wziąłem potrzebne rzeczy ze skrzynek i gdy wyszedłem z chatki cały obóz rzucił się na mnie i próbował zabić... Musiałem wczytywać wcześniejszego save'a :D

Sajan:
Ja miałem śmieszny bug w G3.Otóż jak się idzie do montery na północ(tam gdzie są bandyci)to zabiłem wszystkich z zewnątrz potem idę do jaskini żeby zabić resztę bandytów więc zabiłem jednego ale słyszę dalej walkę(hmm?) no ok wychodzę z jaskini i idę do montery i znalazłem jaskinię tam gdzie są wilki(i też tam jest miecz Wenzela)zabiłem
wszystkie wilki, a tu widzę zwłoki 2 bandytów(o.O?) po prostu przeszli przez ścianę i znaleźli się po drugiej stronie, oczywiście wilki ich zabiły :D

Serail:
Mi wczoraj przydarzyła się podobna sytuacja w tym samym miejscu.
Idąc do Montery postanowiłem pójśc krótszą drogą i jednocześnie nabic sobie trochę expa. Po krótkiej walce wyruszyłem do jaskini, wchodzę do ostatniej groty, a tu co? Pustki, jednak pewien detal mnie zdziwił, jaki? ÂŻe pomimo braku obecności bandytów słyszę odgłosy walki, zignorowałem to i poszedłem po miecz Wenzela, to co tam zauważyłem zdziwiło mnie bardzo. Kilku, czyli około 5 bandytów leżało sobie martwych...
Widzę więc, że bug jest popularny. ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej