Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowe potwory
Lord Scorpio:
Ciekawie było jak zmierzam sobie obok latarnii Jacka i odbijam w prawo wiem, że po lewej bedą wilki więc się szykuję do walki, a tu z tyłu wyskakuję dzik:) hehehe nieźle było, kolejna przygoda to z bagiennymi golemami, za daleko podbiegłem no i poźniej słynny tupot wielkich nóg i standardowy już lot upadłego bezia;)
Morgoth145:
Wypiłem sobie Szybkiego ÂŚledzia i najarałem bagiennego ziela i zaczołem biegać na bagnie na Matrixa, a że nic nie widziałem wbiegłem na Bagiennego Golema i mną ze dwa razy kopnoł i zaczołem uciekać (cudem przeżyłem), ciągle patrzyłem się do tyłu aż wbiegłemprzed Obóz Bandytów, zdołałem dobiec do schodów, ktoś mnie kochajł, a chwilę potem dobiło mnie 5-ciu bandytów. A SAVE'a miałemgdy przeszedłem przez teleport do Jarkendaru :(
krassus:
Ja pamiętam jak zabiłem bagiennego trutnia i w chwili gdy umierał dookoła zrobiło się zielono. Nie wiem czy miałem szczęście czy tak jest ale został mi tylko 1 punkt życia! Nawet krwiopijca by mnie pokonał!
Hadriel:
Dla mnie najlepsze są te modliszki. Tak zlewają się z otoczeniem tak jak te nowe ścierwojady.
Dariufu:
Mi się podobają lodowe ( czy tam śnieżne ) wilki. Można je spotkać np. obok lodowego smoka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej