Autor Wątek: Jak Zdobyc Kamien  (Przeczytany 2290 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline uuru

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Jak Zdobyc Kamien
« dnia: 20 Grudzień 2007, 20:38:27 »
kamien jest wysoko i nie potrafie tam wskoczyc chyba lester ten co ze mna jest  tak sie nazywa i mówi bym użył magi nie wiem jak mam to zrobic. nie potrafie skorzystac z ani jednego zaklecia

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Grudzień 2007, 20:46:52 »
Przyda ci się do tego umiejętność Akrobatyki( musisz wejść na piętro albo na 2 twierdzy i przeskoczyć) albo wykorzystaj zwój z zaklęciem Telekinezy ( też musisz wejść tak jak do skosu, ale potem użyć zaklęcia - uaktywnij, nakieruj i CTEL i strzałkę w ^ górę, potem trochę przytrzymaj i puść) Na pewno ci się uda, ale wcześniej zapisz grę...

PzDr

// 300 post //
« Ostatnia zmiana: 20 Grudzień 2007, 20:48:07 wysłana przez ..::Gunses::.. »

Forum Tawerny Gothic

Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Grudzień 2007, 20:46:52 »

Offline uuru

• Kret
  • *
Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Grudzień 2007, 20:57:20 »
bardzo dziekuje. zaraz zobaczymy czy zadziala

Offline uuru

• Kret
  • *
Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Grudzień 2007, 21:03:46 »
zadzialalo :) a wiesz moze jak mam pogadac z orkiem bo mam takie zadanie od xardaxa jestem przy orku ale jest tylko pozycja "koniec" w rozmowie

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudzień 2007, 21:11:10 »
Poczekaj, coś ci sie pomieszało..
zbierasz kamienie ogniskujące, to znaczy, że na tym poziomie, nie możesz rozmawiać jeszcze z Xardasem. Dopiero w IV rozdziale, będziesz mógł z nim pogadać i dopiero w IV rozdziale ork się do ciebie odezwie...

W którym jesteś rozdziale, że zbierasz kamienie ogniskujące (III rozdział) i że rozmawiasz z Xardasem (IV rozdział)

PzDr

Offline uuru

• Kret
  • *
Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Grudzień 2007, 21:53:13 »
być może bo działam na kodach i dlatego. użyłam kodu który przenosi mnie w miejsce i akurat do xardaxa no i dal mi takie zadanie. a co do tych kamieni mam mape i w niej sa wskazane miejsca ale nie moge znalesc jednego z kamieni na mapie on jest wskazany u góry koło plaży

Offline Gunses

• Arystokrata
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Grudzień 2007, 22:23:57 »
Nic prostszego:
- Idź w wyznaczone miejsce, powinnaś tam spotkać Gorna, jednego z najemników. Idź za jego wskazówkami, przejdziecie przez kanion gdzie jest jaskini, w niej są skrzynie a w nich zwoje z czarami. Jest tam zwój z czarem przemiany w chrząszcza, wykorzystaj go tak jak z telekinezą przy bramie. Po prawej stronie masz dziurę w murze, i tylko będąc chrząszczem tamtędy przejdziesz. Jak już będziesz po drugiej stronie to otwórz kołowrotem bramę i podążaj za Gornem a znajdziesz swój kamień w jednej ze skrzyń...

PzDr

Forum Tawerny Gothic

Jak Zdobyc Kamien
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Grudzień 2007, 22:23:57 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything