Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze screny z Gothic 4
Dante:
Osobiście screeny są bardzo podobne do stylu z Wiedźmina. Przypomne tylko, że screeny to niby pokaz gry ale zazwyczaj są obrabiane i wyglądają lepiej niż sama gra :D Więc nie buchajcie tutaj podnieceniem....
Dydu:
No nie wiem sama firma może nic nie wspomina o nowym produkcie. Mam namyśli G4. Może nie chcą wypuszczać kolejnej części za szybo i chcą ja lepiej dopracować, aby nie miała sobie równych.
Grafa wygląda wspaniale, test nowego silnika możliwe.
Jestem zdania ze to jest prawdopodobnie screen z g4 bądź bardzo coś duszy bliskiemu.
Do boju
bemol05:
Bardzo ładna grafika, jaśli tak będzie wyglądać G4, to zapowiada się obiecująco.
Jeśli naprawdę są to screny z G4, to ta postać to chyba nowy bohater? Gdyby tak było naprawdę, to wyglądać będzie głupio( dla mnie jak jaskiniowiec ).
Zresztą ci ze Spellbouldu mówili, że grafika ma być bardziej mroczna, więc może...
Chciałbym jeszcze dodać, że widok na tą postać jest taki jak w jakiejś przygodówce.
Przed chwilą wszedłem na Game Exe, i tam piszą, że jakiś gość z JoWoodu potwierdził, że te screny nie są z gothic 4Zobaczcie TUTAJ.
Isentor:
--- Cytat: bemol05 ---Bardzo ładna grafika, jaśli tak będzie wyglądać G4, to zapowiada się obiecująco.
Jeśli naprawdę są to screny z G4, to ta postać to chyba nowy bohater? Gdyby tak było naprawdę, to wyglądać będzie głupio( dla mnie jak jaskiniowiec ).
Zresztą ci ze Spellbouldu mówili, że grafika ma być bardziej mroczna, więc może...
Chciałbym jeszcze dodać, że widok na tą postać jest taki jak w jakiejś przygodówce.
Przed chwilą wszedłem na Game Exe, i tam piszą, że jakiś gość z JoWoodu potwierdził, że te screny nie są z gothic 4Zobaczcie TUTAJ.
--- Koniec cytatu ---
Co ty nie powiesz, od wczoraj masz newsa na TG z dokładnym wyjaśnieniem...eh. Temat zamykam.
http://gothic.gram.pl/
Nawigacja
Idź do wersji pełnej